Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-Bizo.pl

malpa112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to serwis, ktory oferuje nam darmowe doladowania telefonow i wiele innych rzeczy za klikanie. Nie jest tego duzo, bo dziennie (ja dzis juz 2 raz) po 20-30? A doładowania sa juz za 500pkt. Wszystko to polskie serwisy (buxy itp). Jest kilka poziomow poleconych. Przypomne tylko: dziennie zajmuje mi to 3 do 5 minut ;] Czyli przerywnik od CS, GG, kiedy jecie obiad, lub czekacie na kogos... ;]

Prosze o rejestracje z mojego refa:

e-bizo.pl

Edit: W razie problemow sluze pomoca ;]

Porada: Najlepiej wchodzic po poludniu i wieczorem, bo kilka razy dziennie sa reklamy ;]

Reklamy sa w:

-oferty zarobkowe

-oferty promowania PTP

-ogladaj strony

-wypelniaj ankiety

-skrzynce prywatnych wiadomosci

Strona przydatna dla ludzi grajachych w tibie na OTS gdzie w sms shoopie sa softy itp za sms << TERA Bedziesz je mial za darmo z Ebizo :}

Opublikowano

na moje oko to podchodzi po reklame innej strony czyli zakazane

ale to nie jest forum

a codo tematu to masz +

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

• 1 rok później...
Opublikowano

Byłam użytkowniczką portalu e-bizo i chcę ostrzec innych.Ludzie szkoda waszego czasu.Klikałam kilka razy dziennie ,a reklam do zarabiania było naprawdę mało.Po dwóch tygodniach tego klikania postanowiłam coś zamówić za zarobione punkty.Nie chciałam doładowywać telefonu i postanowiłam zamówić jakiś gadżet.No i wtedy okazało się,że koszt wysyłki tego gadżetu jest tak wysoki,że stać mnie było tylko na byle jaki długopis,taki z tych najtańszych,no ale żeby skończyć z tym bezsensownym klikaniem zamówiłam ten długopisik. Dostałam nawet e-maila potwierdzającego wysyłkę zamówionego gadżetu .Punkty oczywiście zostały zabrane.Czekałam na przesyłkę ponad miesiąc i nie doczekałam się.Złożyłam w końcu reklamację.Poinformowano mnie,że oni dwukrotnie sprawdzają adres wysyłki i zasugerowano,że to ja podałam błędny adres.Szybko zlikwidowałam moje konto w e-bizo i ostrzegam innych.Ludzie dajcie sobie spokój z tym klikaniem,szkoda waszego czasu.Wejdźcie na stronę gadżetów i sprawdźcie cenę oraz koszty wysyłki i zastanówcie się głęboko zanim dacie się nabić w butelkę.

• Dodaj nową pozycję...