Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura i CombatArms

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie odnośnie klawiatury ... Gram sobie w CA i strasznie zacinaja mi się przyciski ... tak jakby sie nie odciskały ... i np. biegne caly czas do przody i nie moge tego wylaczyć , mosze dopiero kliknac kilka razy NumLock i to ustaje, ale gadam tez na ts3 i mam gadanie na przycisk i gdy zatna sie przyciski w CA to na ts mnie jednak słychac :( Nie wiem co jest grane .. dzieje mi sie tak od wczoraj :(////////////

Jeszcze takie pytanko ... Mial byc od 14-16 EVENT 300% exp i GP od 17 do 20 a tu gram teraz i eventu ni ma

Opublikowano

Klawiature wyczyścilem 1 tydzien temu .. ale nie o to chodzi ze sie nieodciskaja tylko sie zacinaja ale tylko w grze CombatArms

Opublikowano

no wlasnie mi to nie pomaga .. zwiesza mi sie wtedy cala klawiatura ... jest to chyba wina klawiatury :)

Opublikowano

Jak wyzej +jak nie słychać Ciebie na TS ustaw sobie opcje Voice Detection, mam podobnie i dziala ;) A event? U mnie też nie ma, na QR z 200% Boost 900 exp -,-

@Edit nie doczytalem, spróbuj przypisać na nowo ruchy do przycisków w ustawieniach

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mam podobnie, to raczej nie jest wina klawiatury. U mnie problem zaczyna się po 19 rundzie w Cabinie, kiedy wyciągam nóż to nagle zaczyna sam bić. Czasami mam również tak, że nie mogę zmienić broni poprzez naciśnięcie przycisku Q.

Opublikowano

Spróbuj zmienić ustawienia klawiszy do ustawień domyślnych. Powyłączaj programy mulące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...