Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę Technikiem na serwerze metin2.

-Znam się mniej więcej na:

* Mysql

* PHP

* JS

​* CSS / CSS3

* HTML

-Potrafię mniej więcej:

* Zrobić Pliki serwerowe oraz wgrać je na serwer dedykowany.

* Zrobić Clienta metin2 pod Pliki Serwerowe wyżej.

* Wgrać skrypty na stronę www.

* Zainstalować FreeBSD , najnowsze porty, skrypty www, baze danych MYSQL na serwerze Dedykowanym/VPS.

* Oferuję również jakąś reklamę serwera oraz grafikę.

Wymagam mniej więcej:

* Dostęp do VPS"A później Dedyk.

* Dobry kontakt z sponsorem.

*Zaufania.

*Serwer na dłuższą mete. (Nie tylko dla pieniędzy.)

Doświadczenie mniej więcej:

* Tworzeniem plików zajmuję się około dwa lata z hakiem (nie powiem dokładnie bo nie chcę skłamać)
Osobiście pomagałem w projekcie serwera nesteria.eu (Serwer padł ze względu na pazerność właściciela.), nevert.pl (Prace zostały wstrzymane z powodów prywatnych właściciela.)

Oferuję:

*100% zysków w is.
*Rangę [HA] na serwerze.
*Rangę [Administrator] na forum.
*Rangę [Administrator] na komunikatorze TeamSpeak3.
*Dostęp do plików oraz bazy danych.
*Satysfakcję z udanej pracy.
*Dużą ilość graczy na serwerze.
*Reklamy na najwyższym stopniu.
*100% pracę na serwerze.
*Zaangażowanie.
*Dobry kontakt GG oraz TS.
*Duży czas poświęcony na pracę. 
*Chęć pracy.

Nie chcę % zarobkowych, 100% przeznaczony jest dla sponsora. Dlaczego nie chcę zarobków w is.? Ponieważ pieniądze mi szczęścia nie przyniosą, nie jestem osobą która leci na pieniądze jak mucha na .... sami wiecie dobrze na co. A po drugie robię to także dla siebie by powstał wreszcie wymarzony serwer metin2.

Więcej informacji przekażę osobiście w prywatnej rozmowie o projekcie.

Kontakt Gadu-Gadu:
49955081

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy.

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Opublikowano

Nie chcę % zarobkowych, 100% przeznaczony jest dla sponsora.

to świadczy o tym ile potrafisz, dziękuję, nie polecam :)

To świadczy o mojej pasji do metina , nie jestem pazerny na pieniądze w przeciwieństwie do innych i nie nalegam, jeżeli tobie to przeszkadza to zmień temat.

Pozdrawiam :)

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Opublikowano

Nie ,żeby coś ale parę dni temu widziałem temat na temat tych "techników" ,że kogoś wychujali więc ja bym się zastanowił zanim do nich napiszę :)

Opublikowano
" Nie chcę % zarobkowych, 100% przeznaczony jest dla sponsora. " 

Wgrywam gotowca, No no Inaczej to znaczy zapierdalam maszyne i Papa :) Nie polecam nie mozliwe ze zrobi pliki za darmo zwykłe fake ;) a plików pewnie nie da jako 1 bo chce zajebać maszyne proste

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Nie chcę % zarobkowych, 100% przeznaczony jest dla sponsora.

Ja uważam wręcz przeciwnie. Według mnie to zdanie świadczy o jego skromności, pokorze i ambicjach. 

Mogę wywnioskować iż jestem osobą skromną, ambitną i sprawiedliwą. Widzę również, że masz bardzo dużą pasję do tego. 

P.S. 

Drodzy koledzy, jeżeli oceniacie "Go" po swoich przeczuciach lub domysłach to pozdrawiam...

Takich ludzi (skromnych) jak on, jest bardzo mało.

Dzięki Bogu iż takie osoby jeszcze istnieją:) 

Życzę Ci powodzenia i sukcesów. 

Opublikowano

@up nie pier**l bo dobrze wiem że chcesz poprostu sobie postów ponabijać to jest kurde prawda zrobi takie pliki jak chcesz ale on ci nie da żebyś to wgrał tylko on będzie chciał to zrobić .. więc powodzenia . Chyba ze tak nie jest to przepraszam :)

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Wgrywam gotowca, No no Inaczej to znaczy zapierdalam maszyne i Papa :) Nie polecam nie mozliwe ze zrobi pliki za darmo zwykłe fake ;) a plików pewnie nie da jako 1 bo chce zajebać maszyne proste

Jeżeli nie wiesz to nie mów, pliki mam swoje Hard oraz Medium. Więc mnie nie oceniaj jeżeli się sam nie przekonałeś, po drugie nie przeklinaj w temacie ponieważ dzieci także mają dostęp do komputerów oraz mpcforum i mogą przeczytać ten temat oraz jego komentarze, więc dajesz im zły przykład pisząc wulgaryzmy.

Pozdrawiam.

Ja uważam wręcz przeciwnie. Według mnie to zdanie świadczy o jego skromności, pokorze i ambicjach. 

Mogę wywnioskować iż jestem osobą skromną, ambitną i sprawiedliwą. Widzę również, że masz bardzo dużą pasję do tego. 

P.S. 

Drodzy koledzy, jeżeli oceniacie "Go" po swoich przeczuciach lub domysłach to pozdrawiam...

Takich ludzi (skromnych) jak on, jest bardzo mało.

Dzięki Bogu iż takie osoby jeszcze istnieją :)

Życzę Ci powodzenia i sukcesów. 

Dziękuję za te słowa i że mnie bronisz lecz niektórzy ludzie myślą inaczej.

Pozdrawiam.

Nie ,żeby coś ale parę dni temu widziałem temat na temat tych "techników" ,że kogoś wychujali więc ja bym się zastanowił zanim do nich napiszę :)

Hmm, nie wiem co ty słyszałeś lecz ja pracowałem na kilku serwerach które padły z powodu Sponsorów i jak mogłem wychu*ać kogoś wgrywając moje własne pliki.?

Pozdrawiam.

Nie poleca. Za mało się znasz a to co wymieniłeś to ja w głowie znam na pamięć

Nie siedzisz w mojej głowie więc nie wiesz ile potrafię, a to co podałem to są podstawy.

Pozdrawiam.

Nie polecam, za krótko w tym siedzisz.

Wiesz ile w tym siedzę ? nie więc nie komentuj jeżeli nie wiesz.

Pozdrawiam.

Polecam osobę, nesteria jak się nie mylę byłeś technikiem :)

Tak masz rację na nesterii byłem technikiem, i dla tych osób które nie wiedzieli to nie przeze mnie padł serwera ale przez sponsora. Zgarnął pieniądze i uciekł.

Pozdrawiam.

/edit

Nie będę odpowiadał na hejterskie zachowania to ostatnia moja wypowiedź w tym temacie.

Panie ??WarumHure?? mówisz na niego że chce sobie nabić posty lecz zauważ że z metody cytat edycja ty także nie korzystasz a prawo do wypowiedzi ma każdy. Mylisz się właśnie pliki przedstawiam oraz serverfiles wysyłam. A team to team dostęp do vps'a technik powinien mieć.

Opublikowano

Nie rozumiem o co Wam chodzi?. Przecież chłopak chcę stworzyć serwer do Metin2, a nie chce przy tym mieć profitów finansowych. No ludzie, nie każdy jest pazerny na pieniądze jak pan Jarosław S.  :).

Co do samego podania, mógłbyś napisać coś więcej, od kiedy w tym siedzisz, czy miałeś już jakieś doświadczenie. To z pewnością pomoże Ci znaleźć team do stworzenia serwera.

Przepraszam za offtop, ale chciałem tylko napisać ciepłe słówko o autorze tematu, oraz dać mu kilka wskazówek.

Powodzenia, mam nadzieję, że stworzysz bdb serwer Metin2.

Opublikowano

Jeżeli nie wiesz to nie mów, pliki mam swoje Hard oraz Medium. Więc mnie nie oceniaj jeżeli się sam nie przekonałeś, po drugie nie przeklinaj w temacie ponieważ dzieci także mają dostęp do komputerów oraz mpcforum i mogą przeczytać ten temat oraz jego komentarze, więc dajesz im zły przykład pisząc wulgaryzmy.

Pozdrawiam.

Dziękuję za te słowa i że mnie bronisz lecz niektórzy ludzie myślą inaczej.

Pozdrawiam.

Hmm, nie wiem co ty słyszałeś lecz ja pracowałem na kilku serwerach które padły z powodu Sponsorów i jak mogłem wychu*ać kogoś wgrywając moje własne pliki.?

Pozdrawiam.

Nie siedzisz w mojej głowie więc nie wiesz ile potrafię, a to co podałem to są podstawy.

Pozdrawiam.

Wiesz ile w tym siedzę ? nie więc nie komentuj jeżeli nie wiesz.

Pozdrawiam.

Tak masz rację na nesterii byłem technikiem, i dla tych osób które nie wiedzieli to nie przeze mnie padł serwera ale przez sponsora. Zgarnął pieniądze i uciekł.

Pozdrawiam.

/edit

Nie będę odpowiadał na hejterskie zachowania to ostatnia moja wypowiedź w tym temacie.

Panie ??WarumHure?? mówisz na niego że chce sobie nabić posty lecz zauważ że z metody cytat edycja ty także nie korzystasz a prawo do wypowiedzi ma każdy. Mylisz się właśnie pliki przedstawiam oraz serverfiles wysyłam. A team to team dostęp do vps'a technik powinien mieć.

Tak się składa że wiem ile w tym siedzisz. Dużo o tobie wiem, ty nie. Te biedne Team Speak`i.

Kończę dyskusje, zdanie podtrzymuje jeszcze 'nie ta liga'

Btw. jeżeli siedzisz w tym tak w chooy długo to pochwal się swoimi dobrymi projektami metin2.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Spoko , spoko tak sobie tłumacz no ale proszę bardzo jak chcesz.

Skoro jesteś taki znawca PHP to zarys kodu , lub jakbyś go napisał. - Skrypt do rejestracji na sprawdzenie emaila. Email może zawierać do 50 znaków + wszystkie znaki dozwolone.

Czekam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Skoro jesteś taki znawca PHP to zarys kodu , lub jakbyś go napisał. - Skrypt do rejestracji na sprawdzenie emaila. Email może zawierać do 50 znaków + wszystkie znaki dozwolone.

Czekam

To nie koncert życzeń chłopcze i co jeszcze sobie zażyczysz porsche mam ci kupić ?

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1120033-szukam-technika-client-mastera-game-mastera/

5 stycznia szukałeś technika a teraz jesteś już pro technikiem od 2 lat ?

heuhue

Ale ma dzieciak radochę... Szkoda, że to tylko kilka sekund Twojej radości, bo jak widzisz już się nie pocieszysz...

Drugi technik do pomocy, a technik (1 os.) to dwie, różne rzeczy...

Czekam

Takie sprawy radzę na PW, swoją droga nabijanie w ten sposób postów jest marne...

Tak się składa że wiem ile w tym siedzisz. Dużo o tobie wiem, ty nie. Te biedne Team Speak`i.

Kończę dyskusje, zdanie podtrzymuje jeszcze 'nie ta liga'

Btw. jeżeli siedzisz w tym tak w chooy długo to pochwal się swoimi dobrymi projektami metin2.

Tutaj Ci coś chcę uświadomić, nigdy nikt nie znał i znać nie będzie drugiej osoby niż ona sama.

Nigdy nie będziesz czuł tego co ona, nie zobaczysz tego co ona więc...

Team Speak'i to też sposób od czego się zaczyna. Ja wiem, że Ty jesteś takim mistrzem iż potrafiłeś wszystko od razu bez pomocy, ale nie każdy taki jest.

"nie ta liga" na szczęście Twoje zdanie nic nie znaczy, bo grunt w tym, aby robić to co się kocha.

Pozdrawiam :) 

P.S. Dajcie chłopakowi spokój, może zabierzcie się za swoje serwery... 

Opublikowano

To nie koncert życzeń chłopcze i co jeszcze sobie zażyczysz porsche mam ci kupić ?

Właśnie pokazałeś że jesteś idiotą i nie potrafisz nawet napisać 3 linijkowe skryptu a w swoim CV napisałeś że umiesz PHP. No jaka szkoda.

PS. Chłopcze ? Ty masz 15 lat i uważasz się za nie wiadomo kogo wielki technik,wielki webmaster a gówno pokazał : <

@topic

nie polecam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Właśnie pokazałeś że jesteś idiotą i nie potrafisz nawet napisać 3 linijkowe skryptu a w swoim CV napisałeś że umiesz PHP. No jaka szkoda.

PS. Chłopcze ? Ty masz 15 lat i uważasz się za nie wiadomo kogo wielki technik,wielki webmaster a gówno pokazał : <

@topic

nie polecam

Powidz mi gdzie jest napisane że uważa się za wielkiego technika? a po drugie ma ci pisać jakieś bzdury bo ty nie wierzysz ? przenieś się na PW a nie spamisz w temacie. "Idioto"  

P.s

Jeżeli myślisz że on ma 15 lat to się mylisz, może mylisz go z poprzednim właścicielem tego konta.

Przepraszam za spam

Opublikowano

Ja ci polecam kolego poszukać sponsoringu na jakiś serwerach hamachi. Bo na dedykach takiego C===============3 Dostaniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...