Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubione momenty z Naruto / N: Shippuuden.

razor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Domyślam się, że fanów (a przynajmniej oglądających) tego anime jest na naszym forum najwięcej więc mam nadzieję, że wątek się rozkręci. Konkretnie chodzi o Wasze ulubione momenty / walki etc. z pierwszej i drugiej serii Naruto. Jeśli było coś co uważacie za naprawdę epickie to podzielcie się nimi w tym temacie. Wydaje mi się, że trochę takich epizodów wartych uwagi się znajdzie zwłaszcza, że jest to tasiemiec. Zastanawia mnie jak wiele takich fragmentów było Waszym zdaniem i które na to miano zasłużą. ;)

Moje typy to walka Naruto vs Pain czyli obrona Konohy z Naruto Shippuuden i walka drużyny Kakashiego z Zabuzą z pierwszej serii.

Pewnie wiele fajnych scen zapomniałem więc mam nadzieję, że przypomnicie mi o nich. :f

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Mój ulubiony moment to Naturo VS Pain :)

I jak Naruto walczył w sobie z 9ogosnitym xD

Teraz jestem ciekawy walki z madarą i Obito... Ale dają na razie same fillery. Zobaczymy jak długo :<

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Opublikowano

Moje ulubione momenty to jak grupa Kakashiego walczyła z Zabuzą, potem jak Chouji i Neji polegli w walce z tymi gościami od Orochimaru (lekko się wzruszyłem przy tym xD), później jak Naruto przemienił się w 9 ogoniastego i walczył z Orochimaru zrobili niezły rozpierdol :D. No i oczywiście Naruto vs Pain, wejście Naruto w tym trybie mędrca było kozackie :)

Opublikowano

Jeszcze mi się przypomniało, że cała dyskusja Nagato (Pain) z Naruto i powrót do wioski była bardzo ciekawa. Chyba sobie wrócę do tych odcinków :)

Opublikowano

Czy ja wiem czy walki tylko były epickie.

Mi np zapadło w pamieci

Naruto vs Pain

Itachi vs Sasuke

Pozegnanie Itachiego z Saskiem

Pierwsza przemiana naturo w ten kontrolowany tryb kuramy ( co przybili zólwika)

Overpower jak Naruto dal wszystkim z sojuszu moc

Rozmowa wszystkich bijuu , jak ogoniaste  mowia ze naruto to dzieciak o ktorym mowil m6s

No i chyba dwa najbardziej na topie , to gdy ( juz nie pamietam do konca) naturo caluje hinate trzymajac ja za rece , czy tam przyklada czolo do jej czola.

ORAZ , sprzed paru odcinkow , sakura wzgledem naruciaka:)

Z pierwszej serii raczej byla dosc dziecinna , ale gdyby tak naprawde ciekawego z niej wyssac , to gaara byl pewnego rodzaju ciekawostka , oraz walka Oro vs Sarutobi

Opublikowano

Domyślam się, że fanów (a przynajmniej oglądających) tego anime jest na naszym forum najwięcej więc mam nadzieję, że wątek się rozkręci. Konkretnie chodzi o Wasze ulubione momenty / walki etc. z pierwszej i drugiej serii Naruto. Jeśli było coś co uważacie za naprawdę epickie to podzielcie się nimi w tym temacie. Wydaje mi się, że trochę takich epizodów wartych uwagi się znajdzie zwłaszcza, że jest to tasiemiec. Zastanawia mnie jak wiele takich fragmentów było Waszym zdaniem i które na to miano zasłużą. ;)

Moje typy to walka Naruto vs Pain czyli obrona Konohy z Naruto Shippuuden i walka drużyny Kakashiego z Zabuzą z pierwszej serii.

Pewnie wiele fajnych scen zapomniałem więc mam nadzieję, że przypomnicie mi o nich. :f

Pierwsze co przyszło mi na myśł

; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...