Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój Monitor Ma Down"a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od pewnego czasu ,jak właczam kompa to po paru sekundach monitor pokazuje czarny ekran .Jedynym sposobem jest wyłączenie monitora i jeszcze raz włączenie ,ale po paru sekundach jest tak samo. Trza tak z 10 razy zrobic dopiero wtedy działa jak należy. Nigdy czegos takiego nie spotkałem ,więc niewiem co zrobic . Był bym bardzo wdzięczny za pomoc :D

Sykna sakinęła bobroztó nie wjem iag do zie zdało

Opublikowano

Monitor CRT czy LCD (btw. to nie ma znaczenia).

Sprawdź czy wszystkie kable są dobrze dociśnięte, jeżeli są to oddaj monitor do naprawy :), miałem bardzo podobny problem tyle, że ja musiałem uderzać ręką żeby zadziałał :].

Swoją drogą ja bym wyłączył od razu z gry kartę graficzną, bo jakby była zepsuta to w ogóle obrazu byś nie miał.

368216.png

Opublikowano

Monitor jest LCD. Kable są dobrze dociśnięte.

Sykna sakinęła bobroztó nie wjem iag do zie zdało

Opublikowano

a wiecie moze co u mnie jest nie tak z monitorem mam monitor samsung syncmaster 2243Lnx LCD wszystko w nim dziala normalnie ale jak wlacze gre i wylacze to mi obraz tak mrowi dziwnie jakos ze oczy troche bola czasami w grze samo tez sie tak robi kable raczej dobrze docisniete ;d

Opublikowano

a wiecie moze co u mnie jest nie tak z monitorem mam monitor samsung syncmaster 2243Lnx LCD wszystko w nim dziala normalnie ale jak wlacze gre i wylacze to mi obraz tak mrowi dziwnie jakos ze oczy troche bola czasami w grze samo tez sie tak robi kable raczej dobrze docisniete ;d

nieraz tak miałem w Wiedźminie

wystarczy zrobić zrzut ekranu i niema mroczków

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni