Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyspieszacze

Picus00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam słaby komputer no i musze używać programu przyśpieszającego LOL'a czy są może jakieś lepsze niż Razer Game Booster? Bo na nim w tf mam 10-15 fpsów a normalnie 20-25

da sie coś zrobić żeby chociaż było ze 35 normalnie i po 25 w tf?

Opublikowano

Ustaw wszystko na najniższe detale, programu nie ma.

mam wszystko very low, wylaczone cienie, glos off

Zmień wygląd systemu na ten co tak go nie obciąża (wiesz o co chodzi ) : 3

zmieniłem na ten najstarszy taki kurwa kwadratowy xD ale i tak nic nie dało

Opublikowano

hmm Może też przeczyść kompa > defragmentuj dysk  > A programu żadnego nie ma naciśnij też  ctrl shift esc i wyłącz wszystko co nie potrzebujesz może coś pomoże 

oiadeb.gif

Opublikowano

Nizszej jakosci tekstury, przeczysc kompa ccleanerem i odkurzaczem. Wyczysc od wirusow jesli tak. Zdefragmentuj dysk twardy i rob to co jakies 30 dni. A jesli chodzi o boostery to mozesz sam takie cos robic wchodzac do menedzera procesow i zamykajac niepotrzebne.

Opublikowano

Wyczyść kompa z kurzu, nałóż pastę termoprzewodzaca

Po co wydawać pieniądze na pastę termo... Nie lepiej użyć zwykłej pasty do zębów :3

oiadeb.gif

Opublikowano

Niedawno na xxx forum znalazłem fajna rzecz 

This is for WINDOWS users

1. First of all you have to download this file (Game.cfg) Direct download link I uploaded: http://ge.tt/api/1/files/7X5iY8H1/0/blob?download (PS, feel free to scan it on VirusTotal - You must have winrar to get that file)

2. Well, finally you have downloaded the file, extract it to desktop.

3. Go to Computer > Local (C:) > Riot Games (Folder) > League of Legends (Folder) > Config (Folder) Well, now you are in the Config folder, now put the file you downloaded in the "Config Folder", after you did that, try to reopen League of Legends and take a normal game and see the difference.

4. Please do not post negative posts about this thread since I'm only trying to help members that lag very much on LoL or want better FPS.

5. I hope this helped you guys 

New Version  Here: http://ge.tt/api/1/files/5xLx0BK1/0/blob?download

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...