Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa Mikro - TS nie odczytuje głosu

miki20011001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Ostatnio chciałbym pogadać na TS3 ale jednak coś mi to utrudnia...Mikro na skype działa,przy nagrywaniu też ale na ts'ie nie...

Używam dobrego mikra (działającego):

post-819403-0-43960400-1392478531_thumb.png

A jeszcze na dodatek gdy wchodzę na każdy server TS to mam taką ikonkę (chodzi mi o tą ikonkę z mikrofonem):

post-819403-0-43949300-1392478813.png

PROSZĘ O POMOC!ZA DOBRĄ ODPOWIEDŹ DAJE "Lubię to"

Opublikowano

@up mam tak od wczoraj.Lecz gdy wejdę np.na kanał "Public 1" to ta ikonka jest i mnie nie słychać :( + gdy najadę kursorem na tą ikonę pisze:"Insufficient Talk Power"

HELP!

Opublikowano

Ta ikonka oznacza, ze nie masz permisji do mowienia. Moze nie masz nadanej na tsie odpowiedniej rangi lub kanal ma ustalony próg permisji audio. Napisz do admina niech Ci kliknie 'grant talk power'

Opublikowano

@up tak...tylko ,że gdy na innym serverze gdzie nie trzeba prosić o permissie to nie ma tej ikony a i tak nie łapie mi mojego głosu... :(

HELP!!!

Opublikowano

Naciśnij PPM na "głośniczek" w prawym dolnym rogu ekranu i wybierz "Urządzenia do nagrywania".

yc91sm.jpg

Gdy wyświetli Ci się okienko zrób zdjęcie i pokaż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...