Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Kiedy wyjdzie na PC?

Steamy14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiadomo.

Wiele serwisów pisze, że w 2 kwartale 2014 roku, ale nie jest to oficjalna informacja, więc nie można jej traktować poważnie. Poza tym R* nie powiedział czy wgl. wyjdzie wersja na PC.

Opublikowano

Napewno nie prędko.

Rockstar nie musi wydawać GTA V na PC ani na konsole nowej generacji, bo i tak wersje na PS3 i X360 biją wszelkie rekordy sprzedaży.

Więc coś czuje że gracze PC poczekają jeszcze z rok ;P

Opublikowano

R* jeszcze nie zapowiedzial wersji na pc a na ps4 i xbox one powiedzieli ze narazie za maly rynek ale planuja nowe misjie do trybu fabularnego i podobno 3bohaterow bedzie mialo pelne rece roboty wiec niech nie robia na pc jeszcze !!!:-P

Opublikowano

Gta v napewno wyjdzie na pc geniusze,

gryonline.pl

ujawniło rejestr testowanej gry na komputerze.
A rockstar by duzo na tym stracił gdyby nie dal na pc.

Opublikowano

Nie wiesz chyba co to jest fake.

Pisz co chcesz, ale testy gta V metodą prób i błędów są udowodnione. W linku (gryonline.pl) są adnotacje do zagranicznych stron, gdzie temat o testowaniu jest tutaj:

Wątpię, żeby chciało im się wymyślać takie rzeczy.

Opublikowano

Gta v napewno wyjdzie na pc geniusze,

gryonline.pl

ujawniło rejestr testowanej gry na komputerze.

A rockstar by duzo na tym stracił gdyby nie dal na pc.

Nikt powyżej nie pisał że GTA na pc nie wyjdzie,

A ja osobiście sądze że na PC zarobią więcej niż na konsolach.

Ale mam takie wrażenie że narazie chcą się skupić na GTA Online, aktualizacje są prawie co 2 tygodnie, a żadnych informacji na temat wersji na PC nie ma, przynajmniej nie oficjalnych.

Opublikowano

"no i co z tego że niema informacji o wersji na pc, przecież głyonline podały logi :< " 

No kurwa człowieku weź ogarnij już dupę z tymi logami... dopóki niema oficjalnej zapowiedzi od Rockstar, to mogą sobie testować gta nawet na kalkulatorze, co nie jest równoznaczne z tym że gra wyjdzie na kalkulator... 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ale sie uparl na te gryonline gta v na pc wyjdzie bo zarobia drugie tyle co na konsoli ale na mikroplatnosciach w gta online zarobili prawie 67mln dolarow gta caly czas im przynosi dochod dlatego tyle aktualizacji . Ja najbardziej czekam na aktualke fabuly ktora R*zapowiedzial na ten rok

Opublikowano

"no i co z tego że niema informacji o wersji na pc, przecież głyonline podały logi :< " 

No kurwa człowieku weź ogarnij już dupę z tymi logami... dopóki niema oficjalnej zapowiedzi od Rockstar, to mogą sobie testować gta nawet na kalkulatorze, co nie jest równoznaczne z tym że gra wyjdzie na kalkulator... 

Chciałem Wam pokazać dowód,że to nie jest "fejk" jak powyzej piszecie

A ty lenarek tak nie spinaj, bo ci mózg wybuchnie, nie podniecaj się tak.

Nie mam zamiaru już kontynuować tego dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...