Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję pełne pliki serwera Avestia :)

MultitabsDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc jak w temacie, mam do zaoferowania pełne pliczki serwera Avestia.pl + stronę www :)

Link do Prezentacji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1133561-avestiapl-dedyk-easymedium/#entry9752052

nie będę się tu zbytnio rozpisywał, dodawał ss'ów, żalił się dlaczego oferuję, gdyż to nie ma najmniejszego sensu, zainteresowanym wszystko pokażę na gg 48975742  :)

Czego oczekuję w zamian ?

napisz na gg 48975742 lub na pw a dowiesz się wszystkiego co cię interesuję.

Pisząc na gg przedstaw się ! :)

Opublikowano

z czystej ciekawości zapytam, dlaczego oferujesz te pliki skoro jestes sponsorem ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Skrypty strony są zielska i są udostępnione na mpcforum  :> . Co do plików więcej bugów niż to warte.

Opublikowano

Skrypty strony są zielska i są udostępnione na mpcforum  :> . Co do plików więcej bugów niż to warte.

proszę wymień mi te bugi bo jakoś ich nie widzę, grałeś na Avesti że się udzielasz ? :)

Opublikowano

okej pokaż te skrypty na mpc bo jestem ciekaw. nie masz pojęcia to nie pisz bo siejesz ferment frajerze.

Opublikowano

okej pokaż te skrypty na mpc bo jestem ciekaw. nie masz pojęcia to nie pisz bo siejesz ferment frajerze.

Łapaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1132420-nowa-strona-pod-priva-oskryptowana/

A frajerem jesteś ty ; > (dziecko) .

# To mpcforum schodzi na psy...

proszę wymień mi te bugi bo jakoś ich nie widzę, grałeś na Avesti że się udzielasz ? :)

Na niektórych kartach graficznych nie widać mobów :).  Po prostu modele zostały źle zaimportowane .

Opublikowano

HIPOKRYZJA. Ktoś tam dał DB ale nie ma wszystkich tabel a osoba która się zupełnie na tym nie zna owej strony nie zrobi ;)

Powiedz w czym twoim zdaniem trudnego jest dodanie tabelek do mysql ?.  Jeżeli chcesz mogę ci je dać : >.

Porównaj je z mysql avestia :)

6b03.png

Opublikowano

Powiedz w czym twoim zdaniem trudnego jest dodanie tabelek do mysql ?.  Jeżeli chcesz mogę ci je dać : >.

proszę mi nie spamić w temacie jeśli nie jesteś zainteresowany, masz to się ciesz, raport !

Opublikowano

czyli uważasz że KAŻDY je potrafi zrobić? nie dzięki mam je akurat a i jak sam zielsko napisał że skrypty które były wcześniej udostępnione mają XX lat więc nie wiadomo co w nich się znajduje a w stronie avestii owych na 100% nie ma.

Opublikowano

Porównaj je z mysql avestia :)

6b03.png

jak by można było to ja bym prosił :D

Opublikowano

Serdeczne JP dla tego pana ponieważ sprzedaje pliki po raz 2 a może nawet więcej  ; 

http://allegro.pl/pliki-serwerowe-avestia-pl-metin2-i3943057833.html#tabsAnchor - stare 

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3979458538 - nowe

To jest nie fer dla tych którzy kupili te pliki bo ktoś zrobi sobie serwer na takich samych plikach i tylko przejebał 3 stówy tak samo ten kto kupił 2 również przejebał ponieważ ten 1 bedzie miał serwer na tych samych plikach . Poprostu ten o to tutaj ludz oszukuje ludzi :) 

Pzdrawiam i JP szampan.

8b1a302856_wypierdalaj_.jpg

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...