Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod MW 3 czy Ghost ?

Steamy14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W cod mw3 bardzo długo w mw3 i dużo oglądałem filmików z ghosta. Myśle, że nie ma większej różnicy miedzy tymi grami poza tym, że w ghoscie jest więcej ludzi ;)

Opublikowano

MW3 to proste Ghost kuleje z optymalizacja do tego liczba hackerow na ghost teraz bd z kazdego dnia sie powiekszac

Opublikowano

mw3 i hackerzy i mało ludzi, ghost i hackerzy i dużo ludzi

chcesz przejść single player'a, weź ghost, chcesz multiplayer'a, weź mw3

biorąc pod uwagę fakt, iż oba tytuły to gry słabe, możesz zastanowić się nad Black Ops 2 oraz Modern Warfare/ CoD 1

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

mw3 i hackerzy i mało ludzi, ghost i hackerzy i dużo ludzi

chcesz przejść single player'a, weź ghost, chcesz multiplayer'a, weź mw3

biorąc pod uwagę fakt, iż oba tytuły to gry słabe, możesz zastanowić się nad Black Ops 2 oraz Modern Warfare/ CoD 1

Człowieku w mw3 nie ma hackow 1/20 meczy spotykam hackera ;) W ghosts gra nie wiele więcej osób niż w moderna 3. Bierz moderna 3

Opublikowano

Człowieku w mw3 nie ma hackow 1/20 meczy spotykam hackera ;) W ghosts gra nie wiele więcej osób niż w moderna 3. Bierz moderna 3

Moze on gra na konsoli. Oby dwa tytuly maja takie same hacki i tyle samo ludzi hackuje. W MW3 prawie kazdy mecz S&D na niewidzialnego kolesia a CoD Ghost ma pelno ludzi z Godmodem. nwm jak na PC ale ja to bym se odposcil obydwa tytuly na PS3.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie MW3 mam przegrane ponad 200 godzin i nadal gra się świetnie, w goscie ledwo 10 godzin przegranych i na prawde na wymioty mnie zbiera jak włączam tą grę. W mw3 jest wszystko bardziej ogarnięte, a w ghoscie możesz zabić 1 kulką albo 20. taka ruletka :P

76561198095440091.png

Opublikowano

Witam.

Zastanawiam się nad kupnem gry Call of Duty 

Moje dwa pytania brzmią następująco : W której części jest mniej hackerów CoD MW3 czy CoD MW4?, W którą część gra więcej ludzi?  - Z góry dziękuję za rzetelną odpowiedz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam.

Zastanawiam się nad kupnem gry Call of Duty 

Moje dwa pytania brzmią następująco : W której części jest mniej hackerów CoD MW3 czy CoD MW4?, W którą część gra więcej ludzi?  - Z góry dziękuję za rzetelną odpowiedz.

Pozdrawiam.

W pierwszej części MW jest mniej cziterów ponieważ na serwerach są admini którzy dbają o porządek.

A MW3 to zczitowane gówno :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

soryn ze skopiowlem swoja wczesniejsza odp ale nie chce mi sie pisac tego od poczatku

powiem tak zastanawialem sie nad mw 3 a ghost , mw 3 mialem kiedys okolo 2012 pod koniec gralem chyab ostatni raz , i ta gra sprawiala mi w chuj wiecej radosci niz ten shit ghost w ghost jest tak ze jest w chuj roslinosci jakis sztuczek ze nawet ziomkow nie widac najpier biegnie przed toba ziomek ktos go zastrzeli nie zdarzysz sie obrucic a juz nie zyjesz od plecow od tego ziomka ktory 0,5 sec zabil ziomka przed toba to pozdro w to chyba gra jeszcze wiecej hackow niz w chuja wie jaka gre.... zaluje w chuj ze kupilem ghosram dla amnie to porazka w chuj , nie chodzi mi tu o grafike ale sama grywalnosc w mw 2 i mw 3 bylo o wiele powtarzam o wiele wiele lepiej i chyba odkupie mw 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...