Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS 2 MP ?

Steamy14

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko super pięknie ale moim zdaniem jakoś nie zbyt ciekawie będzie się grało bez ruchu AI. Tak samo z ilością graczy na serwerze. Chcą wprowadzić jeden serwer globalny z tysiącem slotów. Dla mnie to w ogóle jakaś masakra. Już sobie wyobrażam masę trolli. Powinni dać kilka serwerów po przykładowo 128 slotów ew. 250. Nie za dużo nie za mało. A tak to będzie mega przepych i chaos. :)

Opublikowano

Wszystko super pięknie ale moim zdaniem jakoś nie zbyt ciekawie będzie się grało bez ruchu AI. Tak samo z ilością graczy na serwerze. Chcą wprowadzić jeden serwer globalny z tysiącem slotów. Dla mnie to w ogóle jakaś masakra. Już sobie wyobrażam masę trolli. Powinni dać kilka serwerów po przykładowo 128 slotów ew. 250. Nie za dużo nie za mało. A tak to będzie mega przepych i chaos. :)

Z drugiej strony pomyśł jakie były by pustki na drogach gdyby grało tylko te 250 osób bez ruchu AI a jak będzie już te 1000 osób to ruch Ai nie będzie aż tak potrzebny bo będzie większy ruch poza tym sposób na trolli też tam wyjaśniali że jeśli ktoś udzerzy w kogos to uszkodzienia zadaje tylko temu kto uderzył a temu co został uderzony nic się nie uszkadza ale i tak czuje kolizję tak to przynajmniej zrozumiałem z tego co tłumaczyli według mnie świetne rozwiązanie

Opublikowano

Popieram. Myślę, że 1000 osób na jednym serwerze to za dużo. Według mnie lepiej by było gdyby było mniej osób, ale żeby był ruch AI.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oczywiście że ograniczona ilość osób np. max 150 i ruch AI. 

Ostatnio czytałem że nie mają wprowadzić ruchu AI bo jest z tym za dużo roboty. Niestety trochę się zawiodłem bez ruchu AI nie będzie się ciekawie grało i gra będzie bardziej monotonna. Nie mniej jednak jak wypuszczą to się okaże.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wg mnie brak ai miałby sens tylko , gdyby dało się  kupować auta, żeby nie jeździły same tiry.

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Wg mnie brak ai miałby sens tylko , gdyby dało się  kupować auta, żeby nie jeździły same tiry.

Po co ci auta w symulatorze ciężarówek? :D 3 dni temu zacząłem grać w multiplayer i jest bardzo zadowolony. Jednak problemem jest połączenie się z serwerem gdyż prawie całe po południe jest 2500/2500 :P

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...