Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer Xentere

damcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo wracam po przerwie w maple bym sobie troche po hacowal na EMS ale nie wiem skad sciagnac Xentere jak wiecie to podajcie linq z Gory dzieki na

Opublikowano

Najpierw To "Xentere" nazywa się Xentare po drugie Xentare trainer już nie działa i Hakował się piszę przez K !

nie mówie "najpierw naucz się pisać a potem tu wejdź" bo nie jestem taki jak inny więc dostałeś odpowiedź i jak jeden temat został zamknięty to nie rób drugiego.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Pomylic sie nie mozna ?? ja nie jestem pospolitym hackerem i nie znam dokladnej nazwy programu wiec nie badz taki madry...

Opublikowano

ja nie jestem taki mądry i w żaden sposób cię nie obraziłem tylko poprawiłem cię i skoro mod/admin zamknął twój pierwszy temat to znaczy że nikt nie udzieli ci odpowiedzi i nie ma potrzeby robienia drugiego tematu.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

2 rady

Przed napisaniem byle czego sprawdź poprawność i sens twoich zdań.

Po drugie mógłbyś przejrzeć chociaż forum to byś sie dowiedział,że tej trainer jest już nieaktualny.

Opublikowano

Po co wszyscy tu spamujecie?

Nie lepiej poczekac zeby jakis moderator tu szedl i zamknal oraz podarowal 40%.

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Drogi perschingu,ja mu udzieliłem rady a maplowicz poprawił.Według mnie twój post jest spam'em i mój ostatni.Więc niech sie już nikt nie wypowiada i czekajmy na sąd moda.

Opublikowano

Jak widzicie coś, co powinno być w PPP to nie spamujcie w tym do cholery jasnej!

Ostatni raz, następnym wszyscy po 20!

Zalozyciel tradycyjnie - 40.

exModerator MapleStory

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...