Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 5 - Ujawnili wymagania na PC?

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ujawniono wymagania przyszłą pecetową wersję GTA 5. Może być to fake, ale chciałbym się was spytać czy pójdzie mi na najniższych wymaganiach

Link do wymagań:

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=20041

Mój pecet:

Intel Core i5 3.10GHz 4 rdzenie

Ram: 8gb

Grafika: GeForce GT 630 (wiem, bardzo słabiutka ale mi zależy tylko na najniższych ustawieniach graficznych)

Opublikowano

gdzie Ty masz w tej recenzji wymagania podane o.0

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nawet jeśli... to dopiero na dzisiejszych komputerach idzie na max wymaganiach gta 4 :D wiec sobie jeszcze poczekacie.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

oni wiedzą lepiej i łykają każdą bajkę. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

nie, nie pójdzie, bo niema najniższych, najwyższych czy nawet chujowych. 
nikt nie zna wymagań, bo nikt ich nie podał. 

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie no, ty naprawdę jesteś pojebany? Idź do szkoły naucz się czytać... <lol>

"Czy ja się pytam czy to fake czy coś innego? Proszę powiedzcie mi czy pójdzie na najniższych..."

Opublikowano

Wróżbita Maciej wywróżył że Ci nie pójdzie. Moja szklanka służąca do wróżenia z fusów także to potwierdza.

takiej odpowiedzi oczekujesz? 

1394725204-U719057.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fake. Wymagania pojawiają się już od dawien dawna . Co chwile inne :3 Zobaczymy co R zapowie ;)

4CMc4yo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...