Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

brak sterowników

.:Pukacz:.

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam problem z laptopem, wczorajszego dnia twardo go wyłączyłem, chce włączyć i pokazuje, że chce przeskanować dysk przed uruchomieniem i tu się zaczynają moje problemy. Jak już zaczął skanować jakby zaciął się na pierwszym momencie, wyszedłem z domu wracam po kilku h i patrze chce hasło na biosa, żeby wpisał. No dobra teraz uruchomiał się w miarę normalnie, do czasu. Przed wejściem do pulpitu zrobił się czarny ekran, po jakimś czasie pokazał się kursor i po jakiś następnych 5min pokazał się pulpit. Teraz mam podstawowe ustawienia pulpitu, strasznie przygaszony ekran, brak dźwięku i nie mogę zmienić sieci na inna bo po prostu nie ma w pasku ani łącza, ani głośniczka. W panelu sterowania z dźwiękiem też nic nie da się zrobić. Lapek jest odśmiecony ale i tak cały czas to samo się dzieje.

1.jpg

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie tkwi problem ??  jak w sterownikach to sobie je zainstaluj

jak zrypałeś windows bawiąc się ustawieniami czy czyszcząc programami  to reinstal systemu i nie używaj żadnych programów o usprawniania windowsa nieodpowiednio

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...