Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Deteced][15.02.2014]PhoenixCF D3D Hook Version 2.9 |D3D Menu]

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319585421-U316606.png

PhoenixCF D3D Hook Version 2.9 |D3D Menu]

1319585492-U316606.png

- Working after Update!
- Removed Some Stuff

+
Od autora na jakich systemach testowane:
Win8 64 Bit = Working

Win7 64 Bit = Working
Win7 32 Bit = Working

Win Vista 64 Bit = Not Tested
Win Vista 32 Bit = Not Tested

WinXP 64Bit = Not Working
WinXP 32 Bit = Not Working
1319585534-U316606.png

tesu.png

1319585591-U316606.png

Win 7 HP x64

1319585614-U316606.png

1319585635-U316606.png

Opublikowano

Ciesz sie noobie ze masz hacka a nie placzesz ze cos ci brakuje...Hack nizej nie mial chamsa to pisaliscie brakuje Chamsa...Nic kurde nie zaslugujecie na hacki... Ciagle wam czegos malo zrobcie swojego ...

Opublikowano

UP@ Musisz go rozpakować za pomocą programu winrar, wtedy będzie plikiem .dll

Opublikowano

To Dlatych jak nie wiedzą jak rozpakować / zainstalować exe.

wchodzicie tutaj :

skan [ klikacie w taki napis Nearon tam jest obok napisu Nazwa Pliku ] i pobieracie ,dajecie to na pulpit 

Wchodzicie tutaj :

Skan

I robicie tak jak tam , pobieracie  itd . jak dacie to na pulpit i jak klikniesz na to i potem włanczasz wr jak nie działa to włanczasz ten Nearon tak samo tylko za pomocą administratora [ prawy przycisk na ten plik ] i tam jest otworz za pomocą administratora klikasz , włanczasz warrocka i cieszysz się grą ;)

PS : przydało sie ? :D , dasz lajka ? :D

Opublikowano

Nie rozumiem tego postu, po co dajesz link do tego samego co jest w temacie i podajesz tuta jak odpalić co już też podawałem??

Opublikowano

heh bo oni nie umią tego rozkapować wydaje mi sie ze ktos tak napisał to ja to nie dodałem w formacie rar tylko luzem a poco mam dawac scany jak po 1 niewiem jak dać xD a po 2 to ten sam plik tylko ze już z zmienioną nazwą

Opublikowano

Hack dobry no ale jedna wada... Strasznie muli chociazby jak wlacze Chamsa...Co za tym idzie nie da sie grac bo nie mozna nikogo zabic..Wiec gram bez ,a jak wejdzie cos lepszego to pobiore ;)

Opublikowano

Ehh ludzie skończcie spamić, właśnie dodałem nowego cheata tylko czekam na akceptacje przez moderatora, cheat ma dużo więcej opcji ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...