Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite włączanie / Ściąganie Smite na XP.

BlueXephos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Gdy właczam Smite wyskakuje mi bład: HiRez Laucher    :  Unable to attach to the Authentication Service. Please click fiz below to launch the support and diagnostic utility. 

Wiec klikam fix:

You must do a complete uninstall of the Hi-Rez Studios Authenticate and Update Service from the windows control panel and reinstall from http://www.hirezstudios.com
Press the [Launch Control Panel] button to start the uninstall process.

Pisze mi by reinstallować smite, więc to robie i nic.

Może dla tego że mam Skrót i gre na pendrive od kuzyna? (nie mam smita w controll panel i nie mam na wszystkich programach)

2.     (Druga część postu)

Dobrze próbowałem sciągnąć sobie smita na komputer, lecz nie moge. Gdy sciągam sobie download smita na mój komputer wyskakuje mi bład że aplikacja nie jest prawidłową aplikacją systemu win32.

a) Da się sciągnąć smite na Windows XP 32 Bit?

B) Będzie działał? Jeśli tak prosze o link czy coś.

Procesor: Pentium dual-Core CPU E5200 @ 2,50GHz       

RAM: 3,5 GB

SP: Service Pack 3

HOME EDITION

Proszę o pomoc, za każdą odpowiedź dam +.      

Opublikowano

@up Właśnie nie mam pliku startowego, mam same HiPatch`e.  Próbowałem HiRezLAuncher  dałem na grę smite i wyskakuje mi to samo :) Tylko tym razem zamiast Fiz Mam install ( I tak nie moge kliknąć install)

Cmoon ludziska ;3

Opublikowano

Dodałeś do zapory antywirusowej? tylko to mi przychodzi do głowy ,a tak ps. smita ma od cholery tych problemów ,ja miałem 3 równie komunikaty każde inne rozwiązanie ,a mój kolega ma jeszcze inny problem i nie umiem mu pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...