Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do was takie pytanie, znacie jakieś dobre buty(do 250-300 zł) które są wytrzymałe i mają bardzo mocną podeszwą. 

Ostatnie moje buty to nike Mrtyr(z tą pomarańczową podeszka halową) i były dobre tylko że pękły na boku i były z zamszu. Mysłałem nad airo forcami ale podobno podeszwa sie szybko niszczy, a mój styl chodzenia bardzo szybko niszczy podeszwe. Nie interesują Mnie glany !
Co sądzisie o Tych adidasach z podeszwą good year ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

oo, ładne. Czekam na dalsze propozycje, myślałem nad jordanami, u Mnie w mieście akurat jest przecena w nike, ale nie wiem jak sie trzymaja

1377531174-U173186.png

Opublikowano

New Balance , mam je pół roku , pomimo że są z zamszu są bardzo wygodne i wytrzymałe. Mówie o modelu 574. Jordany 11 bardzo fajne buty , tylko że nie znalazłem na nie żadnej promocji . Aktualnie trwa przecena nike -30% na Urban City , więc tam możesz coś wybrać ^^

Opublikowano

Ci powiem że szukam tańszych butów, do 250zł;) Teraz wpłaciłem zaliczke za wakacje i ciężko z kasą. Czekam nadal na propozycje

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...