Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie lutować leki , medsy , bandage DX ?

ewelka5lp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W wszystkich aptekach i karetkach ale musi serwer nie być lootowany :D bo wiesz jak ktoś był przed toba to gowno znajdziesz

Opublikowano

@up to powodzenia z apteką w clearview :D To chyba najbiedniejsza apteka jaka jest na colorado. Ja osobiście do leków polecam Frosty. Apteka+wóz strażacki.

Opublikowano

@up to powodzenia z apteką w clearview :D To chyba najbiedniejsza apteka jaka jest na colorado. Ja osobiście do leków polecam Frosty. Apteka+wóz strażacki.

w Smallvile  jest nawet nawet jak nikt nie przelutuje ... 

Opublikowano

Tak, tylko zauważ, że w clearview masz apteke, wóz strażacki i 2 karetki.

Moim zdaniem opłaca się lootować clearview, jeśli chodzi o leki.

Opublikowano

Tak, tylko zauważ, że w clearview masz apteke, wóz strażacki i 2 karetki.

Moim zdaniem opłaca się lootować clearview, jeśli chodzi o leki.

Zauważ że to Najczęściej  odwiedzane i najbardziej lubiana lokacja przez ludzi pvp więc leków tam nie znajdziesz jedynie że nie przelutowane będzie w co wątpię że nie będzie przelutowane 

Opublikowano

Taki mały poradnik dla początkujących w clearview. Jeżeli nie ma boxów w policji, to duża szansa na to, że nie ma leków w aptece. Apteka zaraz po policji jest najchętniej odwiedzana przez ludzi (no i wiadomo camp domek :D), więc nie wiem czy jest sens się męczyć i oglądać czy mamy typa na plecach, jak można sobie na spokojnie przejść do mniej zaludnionego frosty i wynieść całkiem dużą ilość leków. Już chyba wolałbym iść do smallville po leki jak do clear.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...