Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przenosiny na EUW obecnie - warto?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy warto obecnie wydać ciężko zarobiene 80 nowych polskich złotych na transfer na EUW? Moja dywizja to Gold 3. Jeśli ktoś może mi powiedzieć czy tam też jest zjawisko "brązowego golda" lub trochę tamtejszy gold opisać. Z góry dziękuję :)

PS: Pozdrawiam Kubę z Hrubieszowa! :D

Opublikowano

………………………………,.-’”……………….“~.,
………………………..,.-”……………………………..”-.,
…………………….,/………………………………………..”:,
…………………,?………………………………………………\,
………………./…………………………………………………..,}
……………../………………………………………………,:`^`..}
……………/……………………………………………,:”………/
…………..?…..__…………………………………..:`………../
…………./__.(…..”~-,_…………………………,:`………./
………../(_….”~,_……..”~,_………………..,:`…….._/
……….{.._$;_……”=,_…….”-,_…….,.-~-,},.~”;/….}
………..((…..*~_…….”=-._……”;,,./`…./”…………../
…,,,___.\`~,……”~.,………………..`…..}…………../
…………(….`=-,,…….`……………………(……;_,,-”
…………/.`~,……`-………………………….\……/\
………….\`~.*-,……………………………….|,./…..\,__
,,_……….}.>-._\……………………………..|…………..`=~-,
…..`=~-,_\_……`\,……………………………\
……………….`=~-,,.\,………………………….\
…………………………..`:,,………………………`\…………..__
……………………………….`=-,……………….,%`>–==“
…………………………………._\……….._,-%…….`\

jest taki sam % na zdobyc trolla/afka do timu. poziomy sie za brdzo nei roznia ...

Opublikowano

EUW i EUNE różni się głównie tym że na EUNE jest więcej typowych "polaczków" którzy trollują,afkują a czasami wg. nie ogarniają.

Teoretyczny "większy poziom" na EUW staję się w okolicach diamond'a +,ja na Twoim miejscu mając G3 bym się nie przenosił(zależy też gdzie grają Twoi znajomi).

@edit

Po za tym 80 zł piechotą nie chodzi,za to możesz kupić tabletki uspokajające i nie denerwować się team'em na EUNE.

Opublikowano

EUW i EUNE różni się głównie tym że na EUNE jest więcej typowych "polaczków" którzy trollują,afkują a czasami wg. nie ogarniają.

Teoretyczny "większy poziom" na EUW staję się w okolicach diamond'a +,ja na Twoim miejscu mając G3 bym się nie przenosił(zależy też gdzie grają Twoi znajomi).

@edit

Po za tym 80 zł piechotą nie chodzi,za to możesz kupić tabletki uspokajające i nie denerwować się team'em na EUNE.

a ja zeby nie robic offtopa sie zpaytam. jak mam teraz d1 90pkt to po przenosinach bede mial tyle samo czy mniej?

Opublikowano

a ja zeby nie robic offtopa sie zpaytam. jak mam teraz d1 90pkt to po przenosinach bede mial tyle samo czy mniej?

Zależy jakie masz MMR.W diamondzie na pewno zostaniesz ale możesz spaść(a raczej na pewno spadniesz) o ok. 1/2,nawet 3 dywizję.

Opublikowano

Zależy jakie masz MMR.W diamondzie na pewno zostaniesz ale możesz spaść(a raczej na pewno spadniesz) o ok. 1/2,nawet 3 dywizję.

tzn ja dostaje 2 pkt za wina a trace 1 wiec raczej mmr mam wieksze ;d. chociaz ilosc troli od plat 5 jest juz neizauwazalna... sa to raczej drobne trolle który tylko napsiza.

Opublikowano

To nie jest niskie MMR tak jest w Diamond 1 po prostu tam zostawili "stagnację LP", w innych ligach w pierwszej dywizji dostaje się normalnie. Riot tak zapowiedział

no to wyruszam kupic rp aby sie przeniesc ;)

Opublikowano

bk z ludzi, ktorzy mysla ze na euw jest wyzszy poziom bk 

nie przenos sie, community to samo, tylko polskiego na chacie raczej nie zobaczysz 

poziom umiejetnosci ten sam, elo boosting jeszcze bardziej rozpowszechniony

userbarwb.png

Opublikowano

Polecam przenosiny. Dużo przyjemniejsza gra niż na eune... Gold I+ różni się zdecydowanie od eune. 

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Ja miałem darmowe i sie przeniosłem ale żałuję tego, w srebrze poziom jest wiekszy, ani razu jeszcze nie widziałem flame'u, wszyscy są mili ale nie mogę już pograć z kolegami i to mnie najbardziej boli. Jeśli ci tego nie będzie brakować to się przenoś.

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...