Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co inwestować? ;x

wojtrix123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W co bardziej opłaca sie inwestować? W bo2 czy formacje dronów? Jak tak to jaką? (bo2 mam 1 xDDDD, bo całą urke ładowałem w lf3, peta, amunicje, pp i wrota). Wybociłem 60k urki i zamierzam uzbierać jeszcze więcej i coś kupić :D A może uzbierać na aegisa? Jak myslicie? 

Moje wyposażenie:

-13 albo 14 lf3 (nwm, ale licytuje na handlu, niedługo bede miał więcej), reszta lf2

-3 irki 5 flaxów (1 havoc :D)

-dodatki najpotrzebniejsze

-Pet lvl 6 mechanizmy z lvl 1 i niektóre 2 (kamikaze 3 na pewno kupie jak będe miał 8 lvl peta)

-1 bo2 ( xD), reszta tych najlepszych za kredki i fs

-9 pp 

-formacje dronów za kredki

-1 hale w hangarze i 1 hale w high tech 

z x1 wale po 2.7k bez sepromu, ale zazwyczaj latam na sepromie :D

Hue hue, będą lajki

Opublikowano

staraj się wygrywać irki i lf3 na handlu. urke inwestuj w pp . Chyba że jak umiesz nieco orbitować i chce ci się długo bić dk to formacje rombu i lecisz na 2'gą gale.

mi brakuje 1 irek do sfe ale za uja nie moge go wygrać

Opublikowano

Wiesz co, polecam Ci pobrac TBot'a i wybocić ze 100 k uri.. Kupić bo2 , kolejne 100k uri i 5bo2 i 5 lf3 i tak w kolko potem wrota ..

Wiesz co, polecam Ci pobrac TBot'a i wybocić ze 100 k uri.. Kupić bo2 , kolejne 100k uri i 5bo2 i 5 lf3 i tak w kolko potem wrota ..

Opublikowano

TBotem 100k urki ? Hhahhahahahhahahahhaha wieki mu to zajmie -,-"

Opublikowano

No to nawet, ale OpenStealth'em da rade jakos w 24/48h zrobi 100/150 k uri..

No to nawet, ale OpenStealth'em da rade jakos w 24/48h zrobi 100/150 k uri..

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze nie wazne czy wlaczysz na tydzien czy 2min to i tak dostaniesz bana.. Wyboc sb 300tys uri i wiecej nie boc to nie dostaniesz bana ..

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze nie wazne czy wlaczysz na tydzien czy 2min to i tak dostaniesz bana.. Wyboc sb 300tys uri i wiecej nie boc to nie dostaniesz bana ..

To nie ma sensu. Pierw twierdzisz, że nie ważne na ile się puści bota i tak dostanie się bana, a później że jak się wyboci 300k i więcej się nie będzie bociło to bana nie będzie, ale mniejsza z tym.

Napisz w tym temacie

http://www.mpcforum.pl/topic/598812-inne-co-kupi-wybra-za-dan-kwot-uridium/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...