Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Mount ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dostałem maila od Blizzardu w którym dostałem darmowego mounta czy coś takiego,

tylko problem jest taki, że nigdy nie grałem w WoWa na Globalu, więc dlaczego niby coś tam dostałem ? xD

Treść wiadomości wygląda jakoś tak :

q8f4.png

Czy to nie fake? Jest to coś warte??

Opublikowano

Możliwe że dostałeś po zakupie czegoś . Tak samo za kupno GeForce dostawało się darmowego peta . Jest to najszybszy mount . Na allegro nie ma żadnego więc nie mam pojęcia ile jest wart .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Ale wiesz, że mogli taką nazwę hiperłącza dać, a pod nim odnośnik do innej strony?  często się spotkałem z taką praktyką, polecał bym prawym i kopiuj adres odnośnika. Jeśli jest to rzeczywiście ten adres to nie ma co się bać.

Opublikowano

Od jakiej ceny polecasz zacząć? :P

Ile wg cb to jest warte? xD

Od złotówki :) Jest to nowy mount :) Zobaczysz do ilu dojdzie :D A polecam Ci zacząć grać w wow'a :) Ten mount jest na prawdę bardzo zacny :D 

simply.4557.gif

Opublikowano (edytowane)

Tez go ponoc dostalem ! Przygladam sie temu mailowi i wyglada mi na to na fake. Dlaczego ? W tytule maila Blizzard napisane jest przez 2 B - "BBlizzard",a po najechaniu na nadawce mozna dostrzec adres mailowy z koncowka @gmail.com. Oprocz tego klucz nie dziala (sprawdzalem), a by dostac "nowy" trzeba poprawnie przejsc weryfikacje... FAKE 

Edytowane przez Xaltor

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Chyba macie rację, że to jest fake :D

Bo ten tytuł jest rzeczywiście przez BB i jak wejdziesz w link to przeglądarka wywala alarm że strona wyłudza informacje :P