Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ograniczenie internetu

HEKSON6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie . Gram w lola np. rankeda i siora wbija na lapka i już nic nie moge zrobić . mam internet 1 mb , jak jej ograniczyć internet , aby mogła brać tylko troche neta zebym, i ja mógł grać 

mam router Tp-Link Pliss Odp .

A i jeszcze dlaczego jak wybieram postac to nie moge pisac w sensie klikam na czat i tylko 1 sec. moge pisac i tak caly czas ... 

Opublikowano

Moim zdaniem przy tej prędkości internetu raczej nic nie zdziałasz.

Jakbyś miał tak z 4mb/s to spokojnie mógłbyś grać.

Wracając do twojego pytania, raczej jest taka możliwość (jeśli twój router posiada Qos).

Otwórz przeglądarkę i w pole adresu wpisz: 192.168.1.1 [Wyskoczy ci pole do wpisania hasła i loginu, domyślnie jest to "admin"]

Zrób screena menu i wrzuć go tutaj.

Opublikowano

jak ci działa LoL na 1 mb ???

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

Ja to chciałem w routerze ustawiać.
Jak jest program to go pobierz, pewnie będzie łatwiejszy w obsłudze.

Zignoruj mój wcześniejszy post ;)

Opublikowano

Tak jak w temacie . Gram w lola np. rankeda i siora wbija na lapka i już nic nie moge zrobić . mam internet 1 mb , jak jej ograniczyć internet , aby mogła brać tylko troche neta zebym, i ja mógł grać 

mam router Tp-Link Pliss Odp .

A i jeszcze dlaczego jak wybieram postac to nie moge pisac w sensie klikam na czat i tylko 1 sec. moge pisac i tak caly czas ... 

Jeżeli chodzi o pisanie na czacie w lobby to też tak miałem. Jeżeli masz mk jogo to wyłącz je na czas kiedy chcesz pisać w lobby. Też tak miałem, ale wylogowanie i zamknięcie mk jogo pomogło. 

MixTaB_eune_134_1_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...