Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grzybkami z reklam

Liftmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, a mianowicie po wyświetleniu i obejrzeniu reklamy nie dodaje mi grzybka, obejrzałem tak pare reklam, przelogowałem się, odświeżałem i dalej ich nie mam. Nie wiem co się dzieje. Korzystam z AOLa. Może miał ktoś już ten problem ? Dzięki z góry ;)

Opublikowano

Ja też mam normalnie, wyłącz przeglądarkę i jeszcze raz włącz

No właśnie wyłączyłem, próbowałem przez inne przeglądarki, restartowałem kompa, miałem też ten problem niedawno i na następny dzień już przychodziły grzyby, może jest jakiś limit na grzybki ze sponsorpay ? dzisiaj już około 40 zarobiłem.

Opublikowano

Suuper! Mi nawet nie chce się reklama pokazać a wy mi tu mówicie 40... Co niby robię źle?

masz zainstalowany aol, założone konto i ustawione ip na automatyczne ? 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Ja miałem podobny problem jak oglądałem reklamy na google chrome, pobrałem opere i wszystko działa :)

sygn2.jpg

Opublikowano

z 40 co najmniej, najwiecej mam z rana i po 9 wieczorem w poludnie moze 5

wez nie opowiadaj bajek. kiedys to moze bys zdobyl 40, a czasami nawet i wiecej sie zdazalo. Ale obecnie maxymalnie 10 na dizen mozna zdobyc i nie sciemniaj ze wyciagasz po 40 :D

Opublikowano

daj ktoś cały poradnik z tym, tylko obecny nie że aol będzie zupełnie inny niż na poradniku i drugie pytanie kiedy s28, wiem dopiero s27 wystartowal ale kiedy bedzie s28 lub gdzie moge szukac tej informacji

League Of Legends :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...