Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SkriptPlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam pytanie co to jest za plugin SkriptPlus?

Wiem ze sie daje skrypty  ale czy jest jakis lepszy od normalnego pluginu Skript?

Moze mi ktos tak ktotko objasnic?

Pozdro!

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

dodaje więcej możliwości w skript, np : scoreboardstats

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano
Skript jest plugin, który pozwala na dostosowanie mechaniki Minecraft za pomocą prostych skryptów napisanych w prostych zdaniach angielskich. Możesz łatwo tworzyć złożone polecenia niestandardowe, wyzwalacze, które realizują działania w pewnych warunkach i skryptów, które wystarczy uruchomić okresowo - wszystko bez znajomości nawet najmniejsze trochę o programowaniu!(Miejmy nadzieję) intuicyjny język ma tę zaletę, że nie trzeba nawet się wiele nauczyć, aby móc korzystać Skript. 

Aby zorientować się, co jest możliwe z Skript rozważyć przyjrzeniu forum skryptów, gdzie użytkownicy tego pluginu akcji skryptów Napisali się, poprawę ich serwerów bez konieczności deweloper plugin. Skript mogą być również wykorzystywane do wymiany mniejszych wtyczek, co pozwala skrócić prawdopodobną listę długo wtyczek.Niepełna lista wymiennych wtyczek można znaleźć na forum zamienniki.

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...