Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najwięcej uri

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdzie wyciągne najwięcej uridium w ciągu godziny? Posiadam Premke i PETa 13 lvl z mechanizmem zbierania 2lvl i mechanizmem kamikadze 3lvl. Bez podkrętki bije 3800-4500 z x1. Jeden generator osłonki z podkrętką daje mi 17,5k osłon. Statki Goliath i Sperhead. Co polecacie? Alienki? Palla? Boxy? A może coś innego? :)

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu zbierałbym Palladium, Spearhead'em razem z P.E.T'em chyba, że masz podwajacz to boxy, lecz i tak wrota w tym momencie są najbardziej opłacalne.

jp8p35.png
Opublikowano

Ja na Twoim miejscu zbierałbym Palladium, Spearhead'em razem z P.E.T'em chyba, że masz podwajacz to boxy, lecz i tak wrota w tym momencie są najbardziej opłacalne.

No tak, ale Sperhead ma słabe DMG wiec jak jakiś alienik będzie mnie atakował to będzie trzeba się męczyć.

Więcej na PW.

Opublikowano

No tak, ale Sperhead ma słabe DMG wiec jak jakiś alienik będzie mnie atakował to będzie trzeba się męczyć.

Włóż w drony dużo laserów i po problemie. Na palladium osłona i tak jest nie potrzebna bo jak stoisz w mgiełce to leci Ci w dół.

jp8p35.png
Opublikowano

Ja polecam kupić podwajacz skrzynek i na spearheadzie na 4-2, w ciągu godziny z 10k uri ..

Opublikowano

Dobra z tym Spearheadem to bardzo dobry pomysł. Dziękuje bardzo i temat zamykam :)

Więcej na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...