Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody za zapraszanie znajomych

kondziotzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak zaproszę zrobię 10 kont z linku zaproszeń, i wbiję nimi 10 lvl, to dostanę 975 RP ? Słyszałem, że trzeba inne IP mieć. Jeśli to prawda podeślijcie jakąś stronkę do tego bo wiem, że jakoś się da.

Opublikowano

Z tego co wiem 10 kont można lajtowo zrobić na tym samym IP jak zrobisz 100 kont to się tobą zainteresują 

Opublikowano

Właśnie planowałem 100 kont ; ) Zaczynając od 10 i iśc do 100, a jest coś żebym mógł na spokojnie robić te nagrody? Bo po 150 zaproszony, co 50 bym dostawał 5k RP, a 50 kont na 10 poziomie to kilka dni, ew. tygodni

Opublikowano

Właśnie planowałem 100 kont ; ) Zaczynając od 10 i iśc do 100, a jest coś żebym mógł na spokojnie robić te nagrody? Bo po 150 zaproszony, co 50 bym dostawał 5k RP, a 50 kont na 10 poziomie to kilka dni, ew. tygodni

Riot może sprawdzić, że robiłeś te konta sam (ze swojego IP), i wtedy zabiorą Ci wszystkie nagrody za referale :D

Także według mnie tak dużo się nie opłaca robić, bo Riot to może w każdej chwili sprawdzić.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Riot może sprawdzić, że robiłeś te konta sam (ze swojego IP), i wtedy zabiorą Ci wszystkie nagrody za referale :D

Także według mnie tak dużo się nie opłaca robić, bo Riot to może w każdej chwili sprawdzić.

mozna conajwyzej tez kupic 200 refów... w koncu to bedzie jakies 150/250 zl a rp dostaniesz za 500 zl + skiny ip runy itd ;D

Opublikowano

A mam pytanie, wziąłem link do rejestracji podany przy zapraszaniu znajomych, zarejestrowałem się wyexpiłem 5 lvl, i na moim koncie nie wyświetliło w ogóle, że jest zaproszony znajomy. Dlaczego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...