Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o bana na Ravia.eu

C4zZu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Posiadam naprawdę dobrą postać 52,ale jak wiadomo dalej mi mało hajsu :)

Postawiłbym bota,ale boję się,że ta sura zostanie zbanowana.Mam zmienne ip.

I tu moje pytanie,stawiam bota,dostaje ip na konto i na IP i resetuję router i co ? Ban na IP znika,ale moja sura ma bana tak czy siak ?

Czy jak to jest ? :)

Opublikowano

Jak ci zbanuje 1 konto na ip to wszystkie konta bedziesz mial zbanowane a jeżeli zresetujesz ruter to nadal bana bedziesz miał ja tak miałem

Opublikowano

kup vps za 10zl i botuj ile chcesz

Tylko, że zaloguje się aby przełożyć drop więc ip będzie miał to samo. A Nymfa banujesz nawet poprzednie ip.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Kwestia tego,że ja mogę zresetował router'a.Powiedzmy nie wiem,wydropiłbym pełno hematów,zresetował router wyrzucił hematy,podniósł z ziemi z sury i znowu zresetował router,nie wiem serio jak to zrobić :D

Opublikowano
Jak ci zbanuje 1 konto na ip to wszystkie konta bedziesz mial zbanowane a jeżeli zresetujesz ruter to nadal bana bedziesz miał ja tak miałem

A zmienne IP masz ? :D
Opublikowano

To wychodzi na to,że ja bym musiał zresetować router z kilka razy i wtedy zrobić e-maila nowego,dropka itd. Wtedy by było ok ? Jak myślicie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...