Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana ramki Bronze

KoMaR1911..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niestety jestem w bronzie i chce zmienić sobie ramkę na np. Challengera da się? - Z tego co wiem to się da. bo kolega zmienił sobie silver na diament ;P gdzieś w plikach to jest.

kwwLI6C.png

Opublikowano

Pewnie sie da ale tylko ty będziesz to widzieć...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Teraz pytanie, czy ty widziałeś jego ramkę diamentu? Wydaje mi się, że można tak zrobić, ale widzieć będziemy tylko mogli my. Bo wiadomo, do każdego konta jest przypisana ramka z dywizją z S3.

Opublikowano

Teraz pytanie, czy ty widziałeś jego ramkę diamentu? Wydaje mi się, że można tak zrobić, ale widzieć będziemy tylko mogli my. Bo wiadomo, do każdego konta jest przypisana ramka z dywizją z S3.

No_kurwa_rzeczywi%C5%9Bcie.jpeg

@topic:

Można zmienić, tylko tą ramke będziesz widzieć wyłącznie Ty, co jest obvious... 

Opublikowano

@up Panie moderatorze umiemy czytać ze zrozumieniem?

Tak wiem że ja to tylko bede widzieć. Chce mieć ramke Challengera w bronzie zna ktoś na to sposób? sprawdzałem Ultimate Skin Installerem i nim nie znalazłem pewno szukać nie umiem

kwwLI6C.png

Opublikowano

Patrz Szymico dobrze ci napisał, pobierasz te ramki i zmieniasz brąza z challengerem i masz na odwrót, tylko potrzebujesz DDS convertera z tego co wiem.

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...