Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia..

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

green grenade lepsiejszy, ziomeg jak chcesz być dobry to skończ puszczać to w internet i nagrywaj do szuflady, bo jesteś słaby

Liczyłem na konstruktywną opinię ale zapomniałem, że to forum jest przepełnione gimbusami. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Liczyłem na konstruktywną opinię ale zapomniałem, że to forum jest przepełnione gimbusami. 

a co miałem Ci napisać?

nie masz flow, techniki, rymy najprostsze jakie się da, brak polotu, nie akcentujesz, ani nawet nie bawisz się głosem, a wygląda to tak jakbyś podszedł do majka, zarapował na siłę (bo emocje trzeba potrafić odpowiednio zaznaczyć) i tyle, nic z tego nie zapamiętałem oprócz tego że strasznie to słabe,

chciałeś aby ktoś nakreślił, czy jesteś spoko czy jesteś słabiakiem ale po cichu liczysz na to, że jednak chociaż ktoś w internecie da za to propsy. po czym wszystkim płaczesz że ktoś kto stwierdził krótko i na temat jaki jesteś chujowy (bo jesteś) płaczesz i nazywasz go gimbem... ale jak chcesz propsy od ludzi którzy nie wiedzą jakie są 4 elementy HH, to zastanów się czy nie skoczyć z okna, ciesz się że pominąłem sam temat tekstu, bo nawijanie o życiu w wieku 14. lat zasługuje na bicie na każdej przerwie w gimbazie, wtedy rzeczywiście mógłbyś nawijać o tym jak to w życiu jest

po za tym z tego co widzę to nawet nie potrafisz odebrać ironii, (o zgrozo) wychodzi że poziom rapującego 9. jest Ci bliski...

Opublikowano

I o to mi chodziło, mogłeś od razu tak napisać i wszystko bym przyjął na klatę. Btw. tematykę tekstu obrałem taką, ponieważ nawet taki gimbus i gówniarz mógł mieć życie. Track opisywał mnie jak walczyłem w szpitalu o życie, wsłuchaj się w tekst i zrozumiesz. :) Będę szlifować flow i technikę, aż uzyskam swój własny styl ale o taką ocenę mi chodziło, a nie tak jak twój pierwszy post, bo odebrałem go jako "jesteś mega chujowy, wypierdalaj z internetów". ;)

PMK3yt4.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...