Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Master YI

dadajszen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , grając masterem dobrze mi się grało lecz za dużo osób nim gra :/ Jaką polecicie postać pod szybkość ataku coś jak Master?

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Tryndamere, Teemo, Jax. Tylko takie championy przychodzą mi do głowy, ale szczególny tutaj jest Jax, który ma nawet pasyw dający Attack Speed'a. Tryndamere bazuje na krytykach, a z tego co wiem to opłaca się na nim budować itemy na AS gdyż niektóre właśnie dają mu krytyki. Teemo to jedynie AP/AS itemy, ale kosi nieźle.

Opublikowano

@Up Gdzie ty mu fiorę dajesz , master a fiora ? ale doje*ałeś do pieca .

@topic Osobiście polecam Tryndamer - bazuje na krytach i atack speed , jego ult to nieśmiertelność na określony czas ( nie pamiętam ile ale jest to kilka sekund)

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

zależy też czy lubisz postacie ad czy ap :) jeśli lubisz ad polecam trynde masakrator w late no chyba ze bedzie teemo w przeciwnym teamie... jeśli ap to teemo to ścierwo chyba prawie wszystko skontruje (prócz jaxa ale i tak da sobie rade) + te grzyby :_:

DR5ChPt.png

Opublikowano

To mastera to podobni są jax i trynda, fiora może nie jest podobna do mastera ale też opiera się na autach speed

Opublikowano

Yasuo, Warwick, Kayle i może Aatrox ? Wszystkie te postacie polegają na attack speedzie z tym, że Warwick oraz Aatrox grają rolę tanków.

Opublikowano

Yasuo

podrzut

podwaja szansę na kryta

tarcza z pasywa

pene po użyciu ulti

ściana blokująca skille

manaless (bez many)

dobre 1 vs 1

AoE dmg z Q (E+Q)

AoE porzut (E + naładowane Q)

dociągnięcie z niskim CD

łatwy do ogarnięcia

Sorry że tak chaotycznie, na fonie trudno mi się klika

928011413476457403957.png

Opublikowano

A no dobra a słuchaj boo tu jest wiele postaci które mnie interesują : Yasuo , Fiora , Riven , Dariuuss   ,  Więc mam wybrać Yasuo ?:) 

P.S: Miał on nerfa czy będzie dopiero?

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Yasuo dobra postać trochę trudna do ogarnięcia ale na pewno dojedziesz do wprawy osobiście polecałbym fiore Darius to bardziej tank Riven też dobra postać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...