Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CABAL Problem z GG/an error has beed detected

Deniol44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam piszę w sprawie problemu z cabalem. Chce żeby ten post pomagał nie tylko mi ale też innym użytkownikom tego forum .

proszę o pomoc w sprawie tego błędu próbowałem.

http://i46.tinypic.com/vhu8k.jpg

< ZDJĘCIE

-Reinstal gry

-zmiana plików GG (gameguard)

-usuwanie folderu GG

i nic czekam na odpowiedzi.

Opublikowano

Wyłącz wszystkie możliwe programy. Ctrl + Shift + Esc i wyłączaj co się da po kolei.

Opublikowano

Próbowałem wcześciej teraz także nic nic nic... przed tym problemem nie potrafiłem wejść do gry ale to wina MAINA chyba. Ciekawostką jest to że wejde do gry 2-4 minuty i wyskakuje błąd.

Opublikowano

Co do plików / podmiany ich . To jestem zielony , ręczna poprawka możesz pardziej rozwinąc swoją myśl lub jakiś poradnik ;/ bo od tygodnia nie moge grac .

PS. pobrałem zawartość z tego linka zaisntalowałem , coś się aktualizowało 2 minuty wchodze i to samo.

Opublikowano

Okej sam do tego doszedłem a szkoda . Forum fajne ale aktywność w sprawie cabala ... marna . A mianowicie do człowieków którzy także potrzebuja pomocy  przyczyna był wirus którego wygryłem po 3 godzinach skanowania , innym moze pomóc usunięcie plików z  końcówka .erl lub wyłączenie OSCARA ( do użytkowników a4tech x7) . dziekuje temat do zamnięcia

Opublikowano

fajnie że nas poinformowałeś że masz Oskara bo to normalne że ten program większość guardów w grach wykrywa jako złośliwe oprogramowanie, zresztą jego się wyłącza po zaprogramowaniu myszki czy klawiatury ,  jeszcze fajniej że miałeś wirusa o którym nie wiedzieliśmy

sposób z erl ci podałem to nie mów że nie wiedziałeś o tym

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...