Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe pytanko na temat eventu.

IWNotDie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym was się spytać moi drodzy, czy dostaliście te dodatkowe itemy(black key/myst-n/viewty case) po wydaniu nxów? Chodzi mi tutaj oczywiście o event get 50% cashback. Pytam się, ponieważ ja zakupiłem i wydałem niecałe 10k nxów i do dzisiaj nic nie dostałem.

Opublikowano

f you’ve never spent Nexon Cash (NX) in Combat Arms before, now’s the perfect time to do it!

Tak jest napisane w zakładce Events na stronie CA. Oznacza to, że jeżeli jeszcze NIE kupowałeś NX na tym koncie a teraz zakupisz, to otrzymasz dodatkowe nx.

Opublikowano

Nie wiem już sam bo pisze coś takiego: Gracze, którzy kupowali NX dostaną różne przedmioty przy wydaniu NX w sklepie:

Od 2,000 do 4,999 NX - Black hisec key (1)
Od 5,000 do 9,999 NX - Myst-N+ 1 (1)
10,000 NX lub więcej - Viewty’s Case (1)

Niestety można to rozumieć na różne sposoby...

Opublikowano

zakupilem 16400 kupilem recona i jak narazie nic wiecej nie dostalem, tez sie zastanawiam na czym to polega, moze beda dawac pozniej ?

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Ludzie, czytajcie dokładnie. Na stronie jest napisane : ,,Jeżeli jeszcze NIGDY nie zakupiłeś ŻADNEGO przedmiotu za NX, teraz jest idealny czas aby to zrobić.''

Oznacza to, że jeżeli już kupowaliście NX PRZED danym eventem, teraz nie dostaniecie żadnego bonusu w postaci NX.

Opublikowano

Jak kupywales przed eventem to dostaniesz

Od 2,000 do 4,999 NX - Black hisec key (1)
Od 5,000 do 9,999 NX - Myst-N+ 1 (1)
10,000 NX lub więcej - Viewty’s Case (1). Tak ja to rozumiem 

A jak nigdy nie kupywales nx na koncie to dostajesz 50 % zwrotu wydanych nx

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Na końcu też jest napisane tak : **Nagrody i dodatkowe nx zostaną rozdane po przyszłym update :) ....Ludzie czytajcie do końca :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...