Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto gold bez danych

Kapper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam konsole chyba juz 2 lata i odkad kuzyn tez kupil xboxa to chcialbym sobie pograc na multi(z nim np).

Znacie jakis sposób, żeby wpisać kod na kont Gold bez podawania danych(karta kredytowa)? Lub znacie jakis sposob na darmowego golda?

Opublikowano

Spróbuj to, ale niektórzy mówią, że nie działa ;x

Niee, ten sposób mnie nie interesuje bo to jest gold tylko na nowe konto a ja bym chciał na obecne :)

//poza tym próbowałem juz i nie działało

Opublikowano

No to kup za 20 zł na miesiąc, innego sposobu nie ma. Musisz podać kartę kredytową i automatycznie zasubskrybujesz konto gold, wiec co miesiac bedzie zabierac ci kase. Mozesz tez po prostu podac karte, a potem wylaczyc subskrypcje.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Chodzi o to, że nie mam karty, chce kupic abonament normalnie w sklepie za 60zł/3misiace lub 130zł/rok ale chce wpisac ten kod nie podając karty kredytowej bo jej najzwyczajniej nie mam

Opublikowano

Jak kupujesz kody w sklepie to nie musisz podawać karty.

Jest ona wymagana jedynie przy, np 3 miesiącach próbnych albo innych w tym stylu darmowym :P

Opublikowano

echh, kuzyn wprowadzil mnie w błąd, powiedzial ze przy podawaniu kodu trzeba karte; P

wielkie dzieki za pomoc

mozna zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...