Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki wybrać typ serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pisałem już wiele tematów o treści tej samej jaki serwer chcecie tym razem co wybierzecie taki zrobie. Ilość slotów max to może być 30-40 + moge do tego plugin który pozwala mieć więcej slotów niż faktycznie czyli gdzieś z 40-50, ale to już z lagami.

Opublikowano

Zrób stary dobry freebuild gdzie administracja daje działki. :). Dobrze skonfigrowane pluginy i dość ładna mapa. ;)

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Freebuild wydaje mi się to za stare. Pierwsze serwery minecraft'a to były FB, ale nawet jak sie zdecyduje na FB to działki automatyczne. Budujesz się gdzie chcesz :P

Opublikowano

Freebuild wydaje mi się to za stare. Pierwsze serwery minecraft'a to były FB, ale nawet jak sie zdecyduje na FB to działki automatyczne. Budujesz się gdzie chcesz :P

Działki automatyczne już każdego nudza ;/

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Przydał by się serwer minigames 

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Działki automatyczne już każdego nudza ;/

ale to nie byłyby działki np. w mięscie tylko budujesz się gdzie chcesz. Gdzie chcesz tam kładziesz blok i masz działke ;)

@TheMatrixen

mało masz serwerów minigames ? Wejdź w publikacje i 3 miliony ich masz ;)

Opublikowano

A ja bym pograł na starym, dobrym survivalu. Jednakże proszę Cię - bez:

• Sklepów
  • Enchantów na 30 lvl
  • Kitów
  • Warpów
  • ItemShopu
  • Administracji 11 lat
Opublikowano

@Gmanus12345

Chodzi Ci tylko o zarobiki?
"jak by nie było itemshopu wątpie czy serwer by się utrzymał"

Bez startowych itemków:)

Opublikowano

Ja bym zagrał na takim serwerze jak @up bo itemshop jest tylko dobry w SkyBlock'u a SV nie potrzebuje tego można zastąpić to pluginem na handel między graczami wtedy byłoby fajnie i oryginalnie bo mało jest takich serwerów prawie wgl a tak to byś mógł się wybić :D

Opublikowano

@MeGaFoRmAt

nie będe hajsu co mięsiąc ładował w server na którym gra 3 osoby i im sie podoba tylko. Bez sensu strata kasy i tyle. Jeżeli nie bedzie nic w sylu do zarabienia serwer się nie utrzyma bo ja też zbyt dużo hajsu nie posiadam.

Opublikowano

Przydał by się serwer minigames 

Zdecydowanie !

Chętnie zaglądam na takie serwery ( właściwie tylko na takie bo w mc grywam rzadko ). Są ciekawe i da się dobrze przy nich pobawić : )

Opublikowano

@Dissy1337

ale zazwyczaj takie serwery potrzebują dużą ilość slotów z 30-40 slotowego servera minigames nic nie przyjdzie, w skrócie nie będzie się kręcił :C

Szczerze? Nie masz o niczym pojęcia.. Każdy serwer ma szanse się wybić, jeśli będzie zadbany i prowadzony nie dla pieniędzy, ale dla rozrywki.

Tak jak inni, serwer MiniGames :-)

Opublikowano

Kasa kasa i kasa ciagle powtarzasz ze nie bedziesz placil za serwer to po co chcesz go zakladac? wiadomo ze cos trzeba wlozyc i poswiecic czas zeby cos zyskac ;)

Polecam Survival i frakcje ale z takim podejsciem to nic ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...