Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metalowe openingi

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądając czeluści YouTube'a znalazłem taki oto kanał z metalowymi wersjami różnych openingów i nie tylko, tutaj macie kilka z nich:

Co sądzicie o takich wersjach znanych klasyków? Jak dla mnie są nawet całkiem interesujące, może komuś się spodobają ;).

Jeśli był już taki temat, to przepraszam, ale nigdzie nie widziałem. :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jakie ciekawe, dużo lepsze niż większość oryginalnych openingów. Dla mnie bomba i naprawdę miłe zaskoczenie.

Też mi wpadło od razu w ucho i chciałem się tym z Wami podzielić, na kanale ma jeszcze przeróbki z różnych gier, kreskówek etc. więc bardzo polecam, jak znajdziecie jakiś wg. Was epicki kawałek, to nie zapomnijcie się nim tu pochwalić. :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Wersja openingu SAO jest wyrąbista, świetnie by brzmiała, w dodatku idealnie by pasowała do odcinków z walką z bossami.

Opublikowano

Też mi wpadło od razu w ucho i chciałem się tym z Wami podzielić, na kanale ma jeszcze przeróbki z różnych gier, kreskówek etc. więc bardzo polecam, jak znajdziecie jakiś wg. Was epicki kawałek, to nie zapomnijcie się nim tu pochwalić. :D

#Eargasm

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...