Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unknown error ! HELP !

Mrumaver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z lolem. Mianowicie chodzi o to, że podczas logowania wyskakuje mi błąd :  Unknown Error. An unknown  error has occurred. Sorry about that. We've sent a report to the server. If you continue encountering this error you may want to check the support site or forum for more information. 

Przez ten komunikat gra mi sie strasznie tnie. HELP ! 

Opublikowano

Jak włączysz launcher, w prawym górnym rogu kliknij w zębatki, a potem kliknij napraw.

Spróbuje, dzięki za odpowiedź. Oby zadziałało : ) 

Opublikowano

haha multidziwki mam to samo najlepsze jest to że od 6 miesięcy mam wieczorem od 18 do 23 PO 1000 PINGA (średnia) czasem było 6k cwele jebane w tej jebanej świdnicy to nie ma normalnego neta zasrana wiocha

Opublikowano

JEBAC ŚWIDNICKĄ MULTIMEDIE SZMATY NIEDORUCHANE TAM PRACUJA, KURWWA 2 TYDZIEN Z RZEDU LAGI OSTATNIO MIALEM 6000MS ROZJEBALBYM IM TA SIEDZIBE JAKBYM TYLKO MOGL.

JAK WIDZE ICH TEN NIEDOKURWIONY SAMOCHOD Z NAPISEM SZYBKI INTERNET TO CHEC GO ROZJEBAC ŁOMEM XDDDDDDD

Opublikowano

dzisiaj to już nawet mi jebana przeglądarka nie działa -.- oczywiście na routerze wszystkie diody się świecą, dzownie do tych złodziei a oni co? Z NASZEJ STRONY JEST WSZYSTKO W PORZĄDKU, WINA LEŻY PO PAŃSKIEJ STRONIE [..] no japierdole -.-

Opublikowano

powiem tak chciałem pobrać ten program ale multimedia znowu psikusa zrobiła i pobiera się z prędkością 0b/s od 10 minut ;] MULTIMEDIA FTW

to samo, ma ktoś może ten program i wstawi na jakiś hosting?

Opublikowano

to nic nie da z niczego się pobierać nie da lepsze jest to że przed chwilą mi się ściągnęło 4 mb i zostało 30 min (wtf 4mb w 30 minut wp) ale całkiem mi nieta wykurwiło i od nowa się ściąga ;] zawsze wiedziałem że ta multimedia to żargoniści i robią dobre psikusy

dobra udało mi się to ściągnąć D: i potwierdzam już wszystko działa czas szykować się na nocne spiele ;] ale i tak pewnie zaraz ping na dwa tysiące wbije hahah

ten program to jakieś gówno jebane ;] jak się go zainstaluje to sie ma 600 + pinga pozdro 600

Opublikowano

Pierdzielicie z multimedią . Nie wiem czyja to wina rajotu, czy multimedii ,ale mi wszystko all działa :)

Dowody :

1TLCBHM.jpg

qSIGRGk.jpg

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

marianek ja też mam mały ping ale się kurwa w lolu nawet match history nie ładuje ciągle jakieś errory dot. połączenia a najlepsze jest to że mam 90+ championów a w lolu jak chce zacząć rankeda to mi pisze że nie mam 16 bohaterów hahaha z tym programem co podali wyżej zaczęło działać ale ping jest po 600 rozumiesz? kiedy go wyłącze znowu mam normalny ping a lol znowu nie działa;]

Opublikowano

jebac cie marjanek bananowcu pierdolony, na chuj Ci taki internet? kurwa kupiles tego neta zeby sie podniecac nim  w sygnaturze na tym syfiastym forum? ratuj sie kurwo

Opublikowano

jebac cie marjanek bananowcu pierdolony, na chuj Ci taki internet? kurwa kupiles tego neta zeby sie podniecac nim  w sygnaturze na tym syfiastym forum? ratuj sie kurwo

To nie jest synga ,a kupiłem taki internet żebym mógł streamować i dawać filmy na youtube :) Do tego kupiłem nowego pc za 4 koła , ale twój pc pewnie tera w kompusroniku za 500 stoi i nie chce zejść heheheh .

@AW

No w sumie , w lolu nic nie moge załadować

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...