Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piątek 13-go [KaeN] Co sądzicie ?

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta piosenka też nie przypadła mi do gustu ale Alter Ego itp owszem <3

nie

"Od kołyski aż po grób" to  dobra płyta, ale ta jest WYJĄTKOWO słaba.

od kołyski też jest słaba

on tutaj xeruje eminema już full, takie gówno że się w pale nie mieści, a ludzie kupują...

Opublikowano

Według mnie od kołyski była dobra, ale wiadomo, są gusta i guściki.

jeśli ta płyta dla ciebie była dobra to pożądnie zastanów się nad sobą i tu nie chodzi o gusta, bo to jest po prostu słabe, o guścikach możesz mówić jak ktoś słucha rocka a drugi rapu, ema

Opublikowano

jeśli ta płyta dla ciebie była dobra to pożądnie zastanów się nad sobą i tu nie chodzi o gusta, bo to jest po prostu słabe, o guścikach możesz mówić jak ktoś słucha rocka a drugi rapu, ema

Sry, ale są płyty z rapsami,  w których koleś w jednym kawałku nawija o swoim życiu, a w całej reszcie o tym jak rapsuje. Ludzie to uwielbiają, tylko czy to w ogóle ma sens ?

"Czarno-Biała Magia" od Sokoła, ile negatywnych opinii poleciało ? A za co, za to, że nie nawija cały czas o życiu na ulicy i próbuje czegoś nowego ?

Opublikowano

Sry, ale są płyty z rapsami,  w których koleś w jednym kawałku nawija o swoim życiu, a w całej reszcie o tym jak rapsuje. Ludzie to uwielbiają, tylko czy to w ogóle ma sens ?

"Czarno-Biała Magia" od Sokoła, ile negatywnych opinii poleciało ? A za co, za to, że nie nawija cały czas o życiu na ulicy i próbuje czegoś nowego ?

ta i w którymś tam kawałku w ogóle w werbel nie trafiał... przecież to nie o to chodzi o czym nawijasz tylko jak potrafisz to przekazać odbiorcy, taki kaen ma akurat łatwo bo kserowanie Eminema (robił to już na pierwszej płycie, Eminema słucham już parę lat więc wiem o czym piszę) choć wychodzi mu chujowo to taką stylówkę kupi każdy gimb, bo trafia w taki target, a polskiemu słuchaczowi nie trzeba wiele żeby się zadowolił, dlatego muzyka w tym kraju kuleje

Opublikowano

Mnie nie interesuje, czy go kopiuje, bo jak sam napisałeś to ma trafić do odbiorcy i np. do mnie trafiło : )

Polski słuchacz ? Są już jakieś stereotypy ? Dres w bluzie JP z telefonem, z którego leci FIRMA i RPK ?

Opublikowano

Mnie nie interesuje, czy go kopiuje, bo jak sam napisałeś to ma trafić do odbiorcy i np. do mnie trafiło : )

Polski słuchacz ? Są już jakieś stereotypy ? Dres w bluzie JP z telefonem, z którego leci FIRMA i RPK ?

90% polskich słuchaczy ma chuja w uszach, także tego

Opublikowano

już nie sraj ogniem, niech se słuchają tego gówna

TU MACIE TRUE POLSKIE RAPSY:

PS. PRZYPOMINAM JAK RYSIU WPIERDOLIŁ ŁAKÓW

Opublikowano

Gdyby nie moda na hejtowanie kaena, to by tu leciały serduszka i spuszczalibyście się nad przekazem czy czymś tam wy chorągiewki.

@top

Chujowe. Niech umiera.

dapng_nwhxwwq.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kaen tylko o ruchaniu mysli xD.Płyta piątek 13 to jedno wielkie gówno, od kołyski aż po grup jest o niebo lepsze.

44883245864358281345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...