Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to jakiś nowy hack?

xdaczajuplx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto mnie oświeci o co biega w tej n.planszy na cf? jakieś wyrzutnie,samoloty,obrona dział....totalna rozpierducha:)

Dlaczego przeciwnik po wywaleniu w niego 2 magazynków scara nadal stoi i ubija mnie 1 strzałem z deserta??? To bez sensu albo nie nadążam.Na planszach TD ubijam tych samych typów w sekundę,na tej -są chyba nieśmiertelni.Rozzumiem że broni się jakiś dział czy cuś tam ale skąd do h...ja te terminatory??? Jakieś najnowsze hacki no kill czzy co?

Opublikowano

Ten tryb to coś podobnego do Lola czy Doty. Ogólnie w tym trybie chodzi o to by zniszczyć główną bazę przeciwnika, przebijając się przez fale botów, graczy i niszcząc wieże. Dodatkowo na mapie są jakieś zrzuty typu moździerz itd. Duża ilość HP jest normalną sprawą w tym trybie i ty na pewno też masz dużo hp. Może po prostu miałeś dużo mniejszy lvl od przeciwnika i wydawało Ci się, że jest nieśmiertelny.

iuub.png

Opublikowano

Możliwe że miałeś też duży ping i  dlatego tyle razy musiałeś strzelać żeby  zabić :) 

2isw7yf.png

Opublikowano

Ten tryb to coś podobnego do Lola czy Doty. Ogólnie w tym trybie chodzi o to by zniszczyć główną bazę przeciwnika, przebijając się przez fale botów, graczy i niszcząc wieże. Dodatkowo na mapie są jakieś zrzuty typu moździerz itd. Duża ilość HP jest normalną sprawą w tym trybie i ty na pewno też masz dużo hp. Może po prostu miałeś dużo mniejszy lvl od przeciwnika i wydawało Ci się, że jest nieśmiertelny.

Level mam optymalny:) mvp/ace w min 70%rozgrywek.

Już wiem czemu tak jest-fps normalnie mam ponad 150,skoki minimalne,w tym wave cholernym-40-80,i skacze jak głupi,gra tnie się.Ping tu i tam bez zmian-37.Wiecie może czemu tak jest?grafa nie wyrabia czy co?

Opublikowano

Pewnie to przez chujową optymalizację.

Optymalizacja jest ok,baty dostaję tylko na planszy Wave,po wyjściu z niej wchodzę na td i jestem jak predator:)

Fps się uspokaja i wszystko wraca do normy.S&D,TD,Bio,Elimination i cała reszta modów jest spoko,tylko ten cholerny Wave...

Może rozzgrywka  tego typu jest bardziej wymagająca sprzętowo?bo skąd tam tak niskie fps? Komp mam słabiutki-2,8 dual,8600gt grafa,1,5 g ram,system xp sp2.Łącze natomiast dobre minimum 18mb na spedtestach,1do 2 na wysyle,ping max 10 do serwerów polskich.Jakieś pomysły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...