Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GTA 4 (Wgrywania Gravity Gun)

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem sobie ściągnąć moda o nazwie "gravity gun", dowiedziałem się, ze trzeba pobrać asi loaders i jeszcze cos (nie pamiętam), zrobiłem to, zainstalowałem, a gra nie chce sie uruchomić, usunąłem te modyfikacje, i teraz wyskakuje mi ze musze od nowa zainstalować grę... Co poradzicie? Gdzie są zapisane save gry, zebym mógł od nowa zainstalować ją, a potem tylko wrzucić mój sejv?

Opublikowano

Zapisy gry są w Moich Dokumentach, spróbuj usunąć całą grę jakimś programem i zainstalować ją na innym dysku. ;)

Opublikowano

rozumiem że masz inną wersję niż Steamową ?
jeśli tak, to niestety musisz pobrać grę od nowa / zainstalować od nowa. 
jak masz steamową, możesz sprawdzić spójność plików gry, i w tym momencie steam sprawdzi z którym plikiem co jest nie tak, i pobierze dany plik. 

A Save znajdziesz tutaj  

C:\Users\xxxx\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

tak.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko, jak bede odinstalowywał gta 4, to sie mnie zapyta czy sejv gry usunąć? Bo nie wiem czy trzeba zrobić kopie zapasową

Opublikowano

nie wiem. 
nie każda gra pyta czy zostawić save, ale jeżeli usuniesz ręcznie (do kosza potem z kosza out) to save powinien zostać na 100%

1394725204-U719057.png

Opublikowano

dla Ciebie ważne są pliki z folderu savegames.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...