Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiększony rozrzut?

szymon1600

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwiększyli rozrzut w broniach czy..?

W FAMASIE co mi leciał cały magazynek w jedno miejsce teraz siekam wszędzie.. (ściąga w górę (mocno) i w prawo (mocno))
Dodatki to:
Precyzyjna, Vipery, NEmezis i red dot o.O

Opublikowano

Qbb również znerfione, zapomniałem dopisać :p

Aktualnie z Nemezisem i holo ciężko jest ugrać normalne staty. Na medyka najlepszym zestawem jest m240b lub fn minimi para.

Od siebie polecam M60 lub pechenga

Opublikowano

Na szturmowcu teraz ogólnie wszystkie bronie są mniej więcej równe, (każda lepsza w czymś innym) i co najważniejsze nie ma teraz bronie OP ;D Polecam 416 carabine, auga, aeka :D

Opublikowano

No LSAT jest teraz troche za mocny...

Co do SCAR-L usunołem reddota i mykam na mechanicznym celowniku cud rewelka teraz bron na Myanmar wymiatam :D

auto.png

®

Opublikowano

Jeśli chodzi o medyka i zestaw broni to:

1.Miejsce to oczywiście Lsat,ale też ma swoje minusy czyli nie nadaje się na ściąganie z dalekich dystansów oczywiście mowa tutaj od 140+ już jest ciężko.Za to na innych dystansach nieźle robi rzeź ^.^ Także Polecam.

2.Miejsce Qbb i tutaj już broń ma wiele minusów i na miejsce Qbb właśnie weszła broń Lsat,ale Qbb ma duży plus na zabijanie z dalekich dystansów i to naprawdę dalekich.I musimy się liczyć,że Qbb na bliskich dystansach nie ma szans z wieloma broniami.Szczerze Qbb to się nadaje bardziej jako ala sniperka.

3.Fn minipara cóż ta broń to zamiennik z średniej półki trochę i zachwyci,ale nie ma co porównywać do tych 2 pierwszych w/w broni.

Reszta broni dla mnie się nie liczy,bo po prostu są to bronie z niskiej półki gdzie będziemy mieli dużo mniejsze szanse z innymi klasami.I tutaj nie ma co się oszukiwać liczą się tylko te 3 wymienione bronie dla medyka.

Opublikowano

@up HEHE nie przesadzaj, wystarczy trochę umiejętności i nie powinno być problemów z innymi klasami grając np: m27, m249, m240b czy xm8iar

To też i prawda,ale nie zrobisz dobrych wyników w takich czasach jak jest taki wysyp cheaterów.

No chyba,że sam będzie człowiek używał cheatów.

W ostatnich dniach naprawdę nie da się dobrze pograć,bo co kolejny serwer to j*** cheater i to po kilku w jednym teamie.I nie mówcie,że grając na serwach z t4g i pb cheatera nie doświadczymy,bo oczywiście doświadczymy perfidnych ustawionych cheaterów i jakby nie było to widać...To,że nie włączy chamskiego aimbota na ustawienie heada,to nie znaczy,że nie ma włączonego cheata.Tylko teraz po prostu są mniej widoczne i zabezpieczenia nie dają rady.Musiałby ktoś pilnować co chwile z adminów/modów i wywalać tego typu rzeczy.

Tylko co z tego jak i klanowicze używają cheatów.Także admin swojego klanowicza/ziomka nie wywali.

Opublikowano

@up no ja też ostatnio coraz więcej ich widzę, dziś spotkałem 3 na 1 serwerze, wszyscy zapierali się że mają skilla a walili po 200 metrów bez przybliżenia

\

@2down tych cheaterów spotkałem akurat na BFzone.pl

Opublikowano

Ja nie wiem gdzie Wy gracie :p Ja to ani razu nie spotkałem cheatera. Zwykle, to ja według innych jestem cheaterem, bo dopiero początek rundy, inni staty 1/0, a ja już 12/1 :D

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

@Up bo pewnie grasz na innych mapkach jak Oman,Dalian (oprócz rush) Dragon Valley to na tych mapkach rzeczywiście zauważyłem,że mało kiedy spotkałem cheatera.

Tylko grając na mapkach jak Sharqi rush,karkand rush i te zwykłe szturmowe(sharqi,karkand) cheaterów jest na porządku dziennym i sporadycznie też trafić można na basra.Dopiero gdzieś około 1 w nocy idzie pograć bez cheaterów.

Tak jak wczoraj grając Sharqi rush grać się nie dało macrowcy,cheatowcy co włączają esp i inne tego typu ścierwa nie dało się ugrać dopiero po zakończeniu rozrywki na tym serwie i przejściu na mapkę oman kilka osób zniknęło i akurat właśnie te ścierwa i dało się przynajmniej pograć.

Na serwerach Og też dosyć często nie grają czysto tylko na wspomagaczach na mniej jest Og Myanmarze,ale na Og Mashtuur to już szkoda gadać i co serwy z t4g,a cheatów pełno.

Nawet już nie wspominając o Og Sharqi już nie pamiętam jaki koleś miał nick,ale leciał równo na cheatach i jeszcze 2 innych kolesi...Jedna osoba z klanu KS już nie mogła wytrzymać i ciągle dyskutowała z adminem serwa i jeszcze ich krył.Jak ja się odezwałem to jeden (pewnie ziomek admina) chciał mnie wyjebać,że oskarżam nie słusznie.A grać się nie dało to widać było.

Dopiero po jakimś czasie i długiej dyskusji admina z osobą KS admin napisał,że ok gramy dalej i bez żadnych komentów typu hack situation i co nagle jakoś dało się grać,a Ci na wspomagaczach zaczęli grać normalnie.

I takich sytuacji jest bardzo wiele i to na wielu serwach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...