Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do jakiej strony te pliki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL -,-

Wyraźnie podałem ss z wyglądem plików  w stylu do każdej strony masz inne pliki w stylu do phpbb inne do mybb inne do drupala inne itp...

Po plikach każdy kto się zna będzie wiedział do jakiego to silnika więc jak się nie znasz nie pisz :)

Opublikowano

On się nie zna tak? Pisze to koleś który nie wie do czego pobrał pliki. o.O  Nie no brawo, nie ma co. -.-  A po za tym nie zgodzę się po plikach od tak można zgadnąć od czego to. Mając jedynie ss z folderów i kilku plików. 

@Edit

A moze to nie do silnika tylko zwykle html i css?

Poza tematem to juz naprawde trzeba byc durniem zeby pobierac pliki nie wiedzac do czego to. To tak jakbym pobral styl niewiedzac czy to do windowsa czy do linuxa

A jak ja mu próbowałem to przekazać to warna dostałem.  -.-  :D

Opublikowano
Pisze to koleś który nie wie do czego pobrał pliki

Dla pana powinien być warn

Po to jest forum żeby pomagać a nie komentować, że coś zrobiłem...

A po plikach każdy kto się zna na tym zgadnie bo to jest podstawa w ftp każdy silnik forum ma inne pliki w stylu.

Tyle na ten temat prosze amatorów o zachowanie wypowiedzi w swojej główce :)

ogólnie dodatkowe info chodzi mi o styl addbanner

Opublikowano

A moze to nie do silnika tylko zwykle html i css?

Poza tematem to juz naprawde trzeba byc durniem zeby pobierac pliki nie wiedzac do czego to. To tak jakbym pobral styl niewiedzac czy to do windowsa czy do linuxa

Opublikowano

Wszystkie pliki, które tam masz nie należą do żadnego popularnego skryptu.

Amatorszczyzna - jednym słowem określam.

gamedevmania.com

Opublikowano

Temat do zamknięcia

widzę, że mpc forum już schodzi na psy

Zamiast pomagać potrafią tylko hejtować a moderatorzy żadnego upomnienia, ostrzeżenia nic nie dadzą.

Na cmsszablony napisałem i 10 min potem dostałem pełną odpowiedź i wszystko wyjaśnione.

Jak dla mnie moderator powinien wszystkim wyjebać ostrzeżenia za to hejtowanie nara spadam z tego forum i nie tylko ja amatorszczyzna :)

Opublikowano

Jeśli na innych forach przesiadują wróżbici to myślę, że odpowiedź otrzymałbyś szybko.

Ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak się stało.

Ale nic, nikt tęsknić za tobą nie będzie.

I myślę, że powinienś się doszkolić i dowiedzieć się co to znaczy "hejtować".

A wyrażanie swojej opinii jest jak najbardziej dozwolone.

gamedevmania.com

Opublikowano
 z fusów się wróżyć nie da pancoku.

Geniuszu, wnioskuję z pliku install to jest gotowy system (CMS?).

pancoku wróżbici nie istnieją

a jak już podajesz zdjęcia to umieść je w

Opublikowano

dobra morda hejciki napisałem że na innym forum mi od razu napisali że same te pliki to silnik ślepy?

Opublikowano

Kto nie wiedział, że to jakiś nieudolny silnik ręka w górę. Nikt, nikt? 

Powiedz skąd to pobrałeś, bo chciałbym się pośmiać z kodu. I ewentualnie przestrzec innych przed pobieraniem tego.

gamedevmania.com

Opublikowano

Proszę używaj określenia "dzieciak" w stosunku do swoich rówieśników. Myślę jednak że powinieneś mieć jakiś szacunek dla osób starszych i bardziej doświadczonych.

Pobieranie takich systemów jest bezsensu. Żaden szanujący się programista nie użyje czegoś takiego. Wszystko pomieszane, namielone. I pewnie miałbyś z tym nie jeden problem - ale jak już zaczniesz tego używać to nie przychodź tutaj z płaczem.

gamedevmania.com

Opublikowano

Skoro taki popularny to czemu go w googlach nie widac? Wpisalem addbaner i tylko jakies forum o cs i strony o tym jak dodac banery na strone :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...