Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie

Chciałbym was prosić o pomoc związaną z modyfikacjami minecraft nie mogę zainstalować na wersjach launcher 1.6.4 Minecraft forge lub modloader ponieważ robię wszystko tak jak powinienem ale nic sie nie dzieje...

Czy mógłbym prosić o sprawdzony launcher lub instalacje minecraft,obecnie przetestowałem               około 25launcherów.

Z góry dziękuję i Pozdrawiam.

GRZMOT.

PS:Jeżeli jednak wybrałem zły dział dla mojego tematu prosiłbym modelatorów o jego przeniesienie. 

Opublikowano

Witam Serdecznie 

Nie chce zrobić żadnej paczki to są własne mody do wgrania potrzebuje modloadera i forge nie wiem też czy mody wgrywa się osobno czy wystarczy do każdych modów forge. niestety nie działają mi w launcherze nie wiem czemu robię wszystko  jak powinienem ale niestety nic sie nie dzieje.

Pozdrawiam.

GRZMOT.

PS:mody typu :death chest,ring of power toomany items,troll stuff,tux weapons, coins universal.itp....

Opublikowano

Witam Serdecznie

Wszystko robię tak jak opisałeś oddzielnie ale odbiegam znacząco od tematu.

Prosiłbym raczej o sprawdzony launcher lub instalacje minecrafta.

Robie wszystko według instrukcji także prosiłbym też no spam.

Pozdrawiam.

GRZMOT.

Opublikowano
                                                      WItam Serdecznie

sprawdzałem nic z tego prosiłem o sprawdzony launcher.

Jednakże prosiłbym o odpowiedź jak instalować modyfikacje modloader i forge razem?

Ponieważ jak zainstaluje forge i dodam do folderu version pliki modloader launcher przestaje działać i nic się nie dzieje.

Prosiłbym o szybką odpowiedź.

Pozdrawiam.

GRZMOT.

Opublikowano

Witam Serdecznie

Dziękuje za spam w temacie napewno mi się przyda -,- jak ktoś nie zna tematu prosiłbym o nie udzielanie odpowiedzi i nie nabijanie sobie postów.....

Pozdrawiam. GRZMOT.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale modloader i Forge nie są kompatybilne i zawsze będzie Ci się crash pokazywał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...