Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to download...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, używałem programu Bol studio jakiś tydzień, po czym któregoś dnia wchodzę i chciałem włączyć program jak zwykle, ale wyskakuje mi komunikat "Failed to download" i program sam się wyłącza. Szukałem w google i znalazłem dwa tematy z tym problemem, lecz żaden nie przyniósł rozwiązania. Proszę o jakieś wskazówki i pomoc, co mogę w takiej sytuacji zrobić, czym to jest spowodowane? Może ktoś już miał ten sam problem i udało mu się go rozwiązać? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Life  <  League of Legends

Opublikowano

mysle ze to przez to jest nowy bol 4.2 i jakies patche robia lub stronka cos nie dziala tez tak mam ciagle.....

Ps. kiedys jak tak mialem to nie dzialala stronka a potem jak zaczela dzialac to sie naprawilo.

Opublikowano

Usunięcie wszystkiego co związane z BoL'em, oraz ponowne pobranie tego ze strony producenta powinno rozwiązać sprawę. Wyczyść też rejestr, jeżeli BoL się tam osadził.

8372383248.png
Opublikowano

Usunięcie wszystkiego co związane z BoL'em, oraz ponowne pobranie tego ze strony producenta powinno rozwiązać sprawę. Wyczyść też rejestr, jeżeli BoL się tam osadził.

Mógłbyś mi dokładnie powiedzieć, jak wyczyścić to z rejestru?

Opublikowano

Więc tak jak kolega napisał wyżej, czekać, aż naprawią? Bo już kilka razy wywalałem wszystko, co związane z BoL'em, ściągałem ponownie i nic...

Opublikowano

Z racji tego, że jutro 18, to napiszę, czy działa, mam nadzieję, że przy okazji komuś też pomogę. c:

/edit

Nadal nie działa, komunikat wyskakuje nadal... Może to ma coś wspólnego z tym, że mam windows 8? Nie mam pojęcia, czekam na wasze odpowiedzi. :/

/edit

Problem rozwiązałem, to znaczy teoretycznie rozwiązałem, bo pojawił się kolejny... Pomogło ściągnięcie paczki od jakiegoś usera, wszystko ładnie się updatuje, włącza się BoL, ale gdy włączam grę, wybieram postać, gra zaczyna się ładować, ale w grze BoL'a nie ma, nie wczytuje się w ogóle do gry... Jakieś pomysły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...