Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EUNE NIE DZIAŁA?

fill3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuję wejść do gry, jeszcze przed chwilą mogłem się zalogować, teraz nie mogę kliknąć "Play" coś nie tak z nowym "patchem"?

Opublikowano

Nie działa, moze cos robia

http://www.lolking.net/ na górze masz 1 offline eune ;] poczekaj 15minut i wróci do normy, ech.... nolify

Z 3 godz temu też tak było, a wszystko działało.

Wywaliło około 3:30 więc mogą być to albo ataki albo jakieś prace techniczne.

Opublikowano

Nie działa, moze cos robia

http://www.lolking.net/ na górze masz 1 offline eune ;] poczekaj 15minut i wróci do normy, ech.... nolify

Ohh.... Wypraszam sobie! Mogę pozwolić sobie zagrać tylko w takich godzinach, poza tym czekam już 30 minut, i byłem ciekawy czy to u wszystkich nie działa. Poza tym dzięki nie pomyślałem o LoL-kingu, Ps. Odpowiadanie na posty o 4:00 to nie jest "nołlajfienie"? :) Pozdrówki :3

Opublikowano

Z 3 godz temu też tak było, a wszystko działało.

Wywaliło około 3:30 więc mogą być to albo ataki albo jakieś prace techniczne.

PRzed chwila na pierwszy ogień poszła rosja i oceania (offline)

Ohh.... Wypraszam sobie! Mogę pozwolić sobie zagrać tylko w takich godzinach, poza tym czekam już 30 minut, i byłem ciekawy czy to u wszystkich nie działa. Poza tym dzięki nie pomyślałem o LoL-kingu, Ps. Odpowiadanie na posty o 4:00 to nie jest "nołlajfienie"? :) Pozdrówki :3

Nie, bo odpowiadam na posty z mobilnego poziomu (tel) a nie czekam na to kiedy właczą serwery w lolcu, buhahhaa :D

Opublikowano

PRzed chwila na pierwszy ogień poszła rosja i oceania (offline)

Nie, bo odpowiadam na posty z mobilnego poziomu (tel) a nie czekam na to kiedy właczą serwery w lolcu, buhahhaa :D

Ale po mimo wszystko jesteś w stanie powiedzieć które serwery są on-line, ciekawe, ciekawe :D

Opublikowano

Ale po mimo wszystko jesteś w stanie powiedzieć które serwery są on-line, ciekawe, ciekawe :D

Dobra milcz, normalni ludzie tutaj wstaja do pracy, i sprawdzaja nowości lola np czy wyszła juz Ashe  :rolleyes:

Opublikowano

Dobra milcz, normalni ludzie tutaj wstaja do pracy, i sprawdzaja nowości lola np czy wyszła juz Ashe  :rolleyes:

No tak, przecież... że o takiej banalnej rzeczy nie pomyślałem, tak, no tak w końcu walentynki trzeba na coś wydać kasę, zamiast na chłopaka/dziewczynę. 

(Soł true story by @Fillu ).

Opublikowano

No tak, przecież... że o takiej banalnej rzeczy nie pomyślałem, tak, no tak w końcu walentynki trzeba na coś wydać kasę, zamiast na chłopaka/dziewczynę. 

(Soł true story by @Fillu ).

Nie każdy ma drugą połówke ;]

Opublikowano

Nie każdy ma drugą połówke ;]

I teraz się pogubiłem, bo w takim razie mam już trzy połówki,

1.LoL.

2.Ja  

3....Dziewczyna...

Opublikowano

I teraz się pogubiłem, bo w takim razie mam już trzy połówki,

1.LoL.

2.Ja  

3....Dziewczyna...

Mi tam dobrze samej, a zeby brac jako partnera lola, to musiałabym mieć nasrane i wymieszane w bani.

Opublikowano

Mi tam dobrze samej, a zeby brac jako partnera lola, to musiałabym mieć nasrane i wymieszane w bani.

Ojoj, jak nie ładnie mówisz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...