Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które buty są najładniejsze?

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi osobiście podoba się propozycja druga, ponieważ sam lubię kolor niebieski/granatowy. Nie wiem jak będą wyglądać z rurkami, ponieważ nigdy nie nosiłem i nie będę.

Opublikowano

W połączeniu z rurkami nic nie wygląda dobrze... W zasadzie pokazałeś ten sam model butów, więc nie mamy czego Ci doradzić. Kolor butów to sprawa indywidualna i to raczej od Ciebie zależy, do czego Ci będą pasować i czy będziesz się w nich dobrze czuł.

1367691812-U475005.png

Opublikowano

Co to znaczy "ładne"? Ładna to może być dziewczyna.Buty mają być wygodne.Po za tym wszystkie 3 wyglądają tak samo, ale jak miałbym któreś brać to wziąłbym te trzecie.

Do rurek to pasują również damskie buty conversy tudzież vansy.

Opublikowano

Z tych, co tutaj pokazałeś, wydaje mi się, że propozycja pierwsza najlepsza :p

Opublikowano

Z rurkami? Ktoś tutaj miał złe dzieciństwo jak nosi rurki, cóż zdarza się jak pan dotyka inaczej dziecko.

Opublikowano

Mam te buty i powiem ci tak, nie kupuj ich. Mam te niebieskie i strasznie mi ten materiał, z którego są zrobione poschodził/starł się (może dlatego że był śnieg i było mokro choć u mnie w mieście śnieg był tylko przez tydzień). W dodatku w niektórych miejscach są dziwnie zszyte i jak tam ci się pobrudzą (dostanie się brudna woda czy jakieś błoto, mi pobrudziły mi się tam po tygodniu bo chlapa była straszna) nie będziesz mógł tego wyczyścić i będziesz miał takie brudne buty na przodzie co źle wygląda. W dodatku te buty za dobrze nie wyglądają na nodze, dupy nie urywa staniki nie lataj.

Polecam ci te buty są w podobnej cenie a na pewno nie będziesz miał z nimi takich problemów:

http://answear.com/234722-reebok-buty-white-int.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...