Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie hasła Steam.

theaxellking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pewien problem . A wiec około 2-3 lat teamu kupilem w empiku cs 1 anthology no i mialem tam cs 1.6 . Byłem wtedy młody i nie umiałem sam załozyc konta na steam  i cs zeby grac , wiec poprosiłem kolege z  gimnazjum . No i okej wszytsko było dobrze tylko ze  potem przestałem grac w cs i po jakis 3 miesiacach znowu chciałempograc problem pojawił sie taki ze nie znałem hasła a gdy wysyłalem hasło przychodziło na email kolegi z którym nie mam zadnego kontaktu . Mam całe pódełko z cs w tym jest tez ten klucz . Pamietam jescze login jaki był do konta . NW co robic , napisac do steam ? tlyko gdzie ? co napisac? w jakim dziale? jezeli ktos mial podobna sytuacje lub wie co tzreba zrobic bardzo prosze o szczególowa pomoc naprawde bede wdzieczny . :) 

Opublikowano

W takich jak ta sytuacjach możesz odezwać się do STEAM supportu... 

https://support.steampowered.com/

Należy ich poinformować, [po angielsku oczywiście] napisać maila o tej sytuacji. Należy także powiedzieć, że nie masz dostępu do poczty elektronicznej. Zapewne każą ci wysłać ZDJĘCIE kodu na opakowaniu... 

Jeżeli chciałbyś coś więcej wiedzieć pisz na PW.

Rekrut
Opublikowano

Jak masz klucz to nie ma problemu z odzyskaniem hasła, wystarczy tak jak up napisać do supportu. Jak znasz email to możesz przypomnąć hasło. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...