Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Premium - brak premium.

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiś miesiąc temu kupiłem sobie Minecraft Gift Code na allegro, wszystko było okej, grałem sobie na serwerach premium - aż do dzisiaj. Wchodzę sobie w minecrafta - nie mogę wejść na żaden serwer, zmieniłem z 1.7.2 na 1.7.4 a tutaj muszę się zalogować, no to zrobiłem to, a w menu gry widniał tylko napis "Play Demo Game". Dlaczego.. o co chodzi ? Ehh. ;/

Opublikowano

Nie polecam z allegro,

mogłeś pomyśleć i od razu wziąć z minecraft.net i teraz masz problemy :/

Jeszcze ostatnio dodali możliwość płatności PSC (PaySafeCard), idziesz do Żabki/Lewka (Lewiatana) i bierzesz sobie za 100zł i masz prosto,oryginalnie w twoje rączki! :)

Możliwe że twoje konto zostało zablokowane.(kradzione czy cuś)

@edit

Achh, Kicha, tym razem byłeś pierwszy!

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Zawsze lepiej kupywać ze strony producenta niż np z allegro gdzie jest o 10 zł tańsze.
Sam się teraz o tym przekonałeś.

Opublikowano

Niestety, prawdopodobnie nie odzyskasz "swojego premium". 

Nie lepiej było wydać 20zł więcej i mieć swoje własne premium?

Opublikowano

Wtedy o tym nie wiedziałem, a tak w ogóle, da się coś zrobić z tym użytkownikiem forum ? Bo wiem, kto mi to sprzedał, i chciałbym, żeby został ukarany.

Świat realny, a forum to chyba różnica. Jego adres IP pozyskasz od administratorów, tylko jeśli odpowiednie służby się o to upomną, ale nie sądze, żeby @kokosz latał po komisariatach przez Twoją głupotę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...