Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki ping.

xxXVooDoVXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Problem wygląda mniej więcej tak.. 

Grając np w lola ping nie przekracza 39.. Za każdym razem gdy chce odpalić go sprawdzam ping i wynosi od 37 do 39.. Włączam csa.. I ping nagle skacze do granic 240-650...

Zmieniałem IP.. Instalowałem ponownie steam.. Skoro w lolu itp. mam normalny ping tak wiec wątpię aby w tym leżal problem.. ma ktoś jakaś rade na to?

Opublikowano

CS:GO to steam więc masz tam pewnie sporo innych gier a w/w platforma lubi aktualizację, sprawdziłeś czy żadna wtedy się nie robi? Dodatkowo radziłbym odpalić menedżer zadań i zobaczyć co Ci pobiera najwięcej internetu. Jeśli wszystko jest w normie to może wystarczy reinstal csa?

Opublikowano

Jeżeli masz steam, to w parametry startowe cs wklep komendy: -nofboo -nomsaa i powinno pomóc, a jak na ns, to powylaczaj mulące programy: tj. gg, ts3, skype itp.. Bo to zżera procka i może przez to gra lamić, ustaw sobie synchronizacje pionową karty graficznej, klika komend w konsole w cs: rate 25000, cl_updaterate 101 i powinno śmigać na 100 fps bez zacinek ;)

Opublikowano

Podczas grania zminimalizuj aplikację, uruchom menadżer zadań następnie przejdź do zakładki Wydajność, kliknij na Monitor zasobów i przejdź do zakładki Sieć. Podaj informacje jakie tam się znajdują, wtedy będę wiedział w czym jest problem i będę mógł podać Ci rozwiązanie.

Pozdrawia

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

Gość szanio22
Opublikowano

-zaktualizuj sterowniki

-kup lepszą grafe i procka

-kup lepszy internet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...