Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Report słaby gracz

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawia mnie report "słaby gracz". Jeśli ktoś sfeedował i grał na prawdę bardzo słabo, a ja zreportuje go wybierając opcje "słaby gracz" to mogą coś zrobić temu graczu albo dać jakieś upomnienie?

Opublikowano

Raczej bana za 'słaby gracz' nie dają, ponieważ każdy może mieć zły dzień, i troszkę może mu nie wyjść gra.

Aczkolwiek jeśli dostanie tego reporta kilka razy z rzędu, trybunał na pewno go ukarze :)

279981407253602336505.png
Opublikowano

Nie bana za to nie dostanie, jest tam napisane, że jak dostanie dużo reportów, to  będzie to brane pod uwagę, podczas dobierania mu przeciwników i drużyny.

Opublikowano

Raport słaby gracz jest po to, ażeby wszelkiej maści ragemani nie zawracali głowy na forum w trybunale. Krążą jakieś plotki, że dużo takich raportów powoduje obniżenie match makingu, ale osobiście wsadziłbym to między bajki.

Opublikowano

Jak wyżej kolega napisał - dali to, żeby móc posegregować. Jak ktoś zgłosi słabego gracza jako 'umyślne feedowanie' trzeba sprawdzić, a jak ktoś został zgłoszony jako 'słaby gracz' to nie ma co sobie głowy zawracać. Tylko reportujące dzieci nie zdają sobie z tego sprawy

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Raczej bana za 'słaby gracz' nie dają, ponieważ każdy może mieć zły dzień, i troszkę może mu nie wyjść gra.

Aczkolwiek jeśli dostanie tego reporta kilka razy z rzędu, trybunał na pewno go ukarze :)

kurwaaa co ja pacze ?

za "słaby gracz" NIE MA BANA, UPOMNIEŃ, CZY INNYCH KAR

po prostu po zgarnieciu wieele razy "słaby gracz" sytem doboru przeciwników bedzie dobierać temu graczowi potencjalnie słabszych ludków

Opublikowano

afk obelgi, wulgarny jezyk. za nic innego nie ma bana.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...