Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak powiedzieć rodzicom o goleniu się?

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,

jak powiedzieć rodzicom o goleniu się? chodzi mi o brodę, mam tam kilka dłuższych włosków i chciałbym je zgolić.Sam nie wiem jak :D

Opublikowano

Najlepiej samemu wziąć maszynkę, jak nie masz żelu do golenia albo czegoś takiego to wysmaruj twarz mydłem i po prostu zgól brodę.

Mnie też nikt nie nauczył tego robić, sam do tego doszedłem :P

Na początku delikatnie pojeździj po twarzy, a po kilku machnięciach zobaczysz jakie to proste :P

@

Podejdź najlepiej do taty i po prostu zapytaj czy nauczy Cię golić się. Od tego w końcu jest ;P

@

Kiedy już będziesz starszy... to będzie gorzej, póki co ciesz się, że masz troszkę "meszku"

Opublikowano

Bierzesz maszynkę i jedziesz. Po co mówić rodzicom, no chyba że jesteś biedny i nie masz hajsów na maszynkie, albo nie umiesz się golić to wtedy idziesz do rodziców i walisz mostro z mostu ;_;

Opublikowano

jak się wstydzisz rodziców to podejdź do siostry ( jak masz )  i poproś o maszynkę do depilacji, doznasz extazy przy goleniu :) 

czemu to się przekonaj goląc się taka maszynką a potem zwykłą

jeśli cie stać na te kilka groszy ( 1-2 zł ) to sobie kup w kiosku jednorazówkę starczy ci na rok przy goleniu strasznej "brody"

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...